Diskusia k téme Premenovanie TWISTU
Prajem pekny den,
dnes som sa dozvedel o tom, ze by som mohlol za nemalu financnu odmenu vyriesit nejaky rebus:) Mohli by ste mi poslat zaslat nejaky kontakt?
Dakujem
Stano
prosím potrebovala by som pomoc pri depresii, na koho sa mám obrátiť? Je to dôležité.
nerob sa tak sprostý.Čítaš presda diskusie aspoň na tomto fóre,takže veľmi dobre vieš,že k premenovaniu došlo.Dokazuješ len svoju......
Does I need a password, now, to listen Radio Viva.sk? Gualterio, Sarasota, Florida, USA.
To už sa premenovalo ? Ani som nezaregistroval ...
Vysvetlenie: Twist (podobne ako Expres, Fun, Okey ...) nepočúvam !!!
Nevie niekto, čo má v pláne spraviť budúca Viva (terajší Twist) s tými dlho nespustenými pridelenými frekvenciami? (DK, NO, CA, BR, PD, NR)
Uvoľnia ich, alebo konečne spustia ?
suhlasim s tebou na 100 per cent, uz som raz napisal, ze ked si zmenim meno budem to stale len ja, ten isty ako predtym. vraj vedenie si mysli, ze pod novym menom sa odrazi od dna, ale na odrazenie treba viac ako len zmenu mena, loga a natlacenia novych hlavickovych papierov. skus zistit u p. Cernaka a spol. ako to chcu urobit.
Rasto, neviem, v akom si Ty vztahu k Twistu.
Co sa tyka mojho nazoru, zaujimalo by ma, na zaklade coho dosli k zaveru, ze treba radio premenovat. Maju na to nejaky relevantny prieskum? Nemyslim od Focusu alebo Dicia ci podobnych agentur spracuvajucich volebne preferencie a doveryhodnost politikov, ale od agentury, ktora sa specializuje na formatovanie medii? Lebo zmenia meno radia a potom sa zisti, ze to bola chyba. Ale to uz bude neskoro... Len tolko odomna :-)
smajlik, napisal som kral Twist zomiera, nech zije kralovna Viva, napriek tomu, ze vascina hovori o tom ako sa im nepaci nove meno, prisli dva maily ! o tom, ze zmena nic neriesi sme uz hovorili. co mam este spravit ? mas nieco alebo niekoho koho mas rad ? ty co sa tu rozpravaju, predpokladam, ze maju alebo mali Twist v oblube, preto asi vznikla tato rubrika a Jana som si tu nevsimol.
Rasto, mozete sa rebrandovat kolko chcete, pokial si neurcite konkretnu cielovku, s pocuvanostou nahor nepohnete! A ver tomu, ze tie lukrativne "cierne diery" vo formatoch su uz na nasom trhu zaplatane :-)
Zmena nazvu nic nevyriesi! Pokial sa Viva nenaformatuje tak, aby zasiahla co najviac potencialnych posluchacov, tak to bude znamenat tentokrat uz definitivny koniec! A pri tom personalnom zlozeni, ktore momentalne v Twiste je, to nevidim moc ruzovo :-(
Damy a pani, rebranding aneb nervozita vrcholi ! Sak si mozeme urobit novych for kolko chceme. Nemam pravdu ?
Kral zomiera, nech zije kralovna.
Toto asi bola taka mala ukazka toho, co nas caka na novom radiu Viva. Asi sa naozaj mame na co tesit.
Milan, kluuuuuuuuuud. Pomsta je sladka ....
si mal vidiet ako rychlo telefonoval ked som poslal SMS-ku - mam ti obehnut auto korunou ? a poslal som ju z ineho telefonu aky ma na mna.
Vidis Rasto, ty sa zasa dopustas trestneho cinu hrozby pouzitia nasilia alebo nejak tak(pravnici by to vedeli asi lepsie naformulovat). A sme si fifty-fifty :-)
Viem kto to urobil a verte mi, ze ho odbachnem !
ale napis mi na adresu z toho mailu co som poslal, dobre...
Juraj, dakujem, ten mail je skvost, ani ja som taky obsiahly neposlal. Twist je proste Twist !
mal si poslat radsej na vysielanie@twist.sk, neviem ci twist@twist.sk je na produckciu alebo kam, ked to zistim necham ti odkaz. Spomenul som si na film Zapadne kridlo ako tam pobehovala "Si Dzej" z mailami v ruke za prezidentom a citala mu kto s cim nesuhlasi a kto mu vyjadruje podporu.
No, nove meno je aj tak uz v schvalovani, takze nam ostava cakat akym programom nas chcu uputat. Ale svoj nazor im mozeme tiez predniest, nie ?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň