Diskusia k téme Autorádio s RDS-najdlhší nerušený príjem stanice
Radio_FM, Kralova hola = 104.30 MHz (nie 104.20).
Ked sme cestovali z Košíc do BA tak som počúval Radio_FM z Královej holy na 104,2MHz od Košíc až po Žarnovicu, podla Googlu 240km
Presne tak,aj ja som v madarsku pocuval nase radio hey lebo tam malo ok signal a u nas sa zatial neda naladit
Tento vysielač je naozaj dobrý. Keď som cestoval od Lučenca až po Moldavu nad Bodvou celou trasou cca 150-200km tak to hrá celkom fajn až na to keď som bol raz v Poprade v lete v AquaCity Poprad tak práve v meste hralo z tohto vysielača slabšie. Dokonca aj u nás v Leviciach sa daju celkom slušne zachytiť tieto frekvencie 92,2 FM - Rádio Slovensko a celkom slušne hrá aj Európa 2 zo 100,9 FM. Taktiež aj Bratislava - Kamzík je možné zachytiť aj v LV a taktiež aj Banská Bystrica - Suchá Hora.
Heyko na 97,6 mi hralo od Ziliny, celym Ponitrím a pocuvatelne po Balaton... Kolko to je, 350 - 400 km?
Vychodniari, vy asi necestujete dalej, ako za Poprad, co? :) Presne tak isto ide aj Sucha hora, Kamzik a vsetky 100 kW frekvencie, ktore su vysoko umiestnene..
Dubnik je silny . Ide najdlhšie a najlepšie
skuste ist od ciernej nad tisou az po poprad.dubnik je fakt dobry
Napíšte koľko kilometrov (odkiaľ, cez ktoré mestá,pokiaľ) ste počúvali rozhlasovú stanicu v aute bez toho,že by sa vam zhoršil jej príjem a vy ste preladili na inú.Ide o to ktorá stanica na určitej trase sa dá najdlhšie počúvať bez toho,že by jej nekvalitný príjem vás nútil preladiť na inú.Napíšte prosím názov rozhlasovej stanice,značku autorádia a vašu trasu nerušeného príjmu rozhlasovej stanice. Ďakujem.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň