Diskusia k téme Vysielaci system - free
acha acha. sorry za neznalost :) ja chello nemam ale par ludi co ho ma mi vtlacalo do hlavy ze vraj chello neposkytuje verejnu.
a aku inu IP ma mat? kazdy pocitac pripojeny cez chello ma verejnu IP.
nemam verejnu ip adresu, idem cez chello a v pohode streamujem :P cez winampovsky shoutcast plugin..a ak linka dovoli, aj v niekolkych kvalitach sucasne..
Rasto, nechcem, hladam legalny soft.... DJ: softwareovo chcem preto aby som mohol pri tom nieco pustat. Viem ze na to nieco je, len to neviem najst :(
hlavne mas bohate znalosti o streamovani radia po internete ked chces softwarovo vypinat reproduktory a kecat cez mikrofon pripojeny do zvukovky namiesto cez mix :)))
pravdepodobne mas aj verejnu IP aby si mohol streamovat, kedze si pripojeny cez chello ;)
Ja, ty chces byt pirat? Hlavne nezabudni nechat link aby sme mali o com pisat. Sypem
Aj ked predpokladam ze neuspejem ale aj tak poslem do eteru: Nepoznate nejaky free vysielaci soft (nieco na styl AVair)? Potrebujem len aby to vedelo vysielat na net a aby som mohol nastavovat zaciatok, koniec a intro piesne, samozrejme aby som do toho mohol kecat. Potesilo aj keby sa dalo vypnut zvuk do reprakov ale na net by isla stale. Taktiez by bolo fajn keby to vedelo posielat nazov prave hranej piesne na net a ako nazov tracku. Dikes moc
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň