Diskusia k téme Tipy na počúvanosť
Čakal som výsledky už v apríli, najnovšie výsledky by však už mali byť každú chvíľu. Zavináč, zatipuješ aj Ty? :-) Ale rýchlo, lebo už čoskoro môže byť neskoro
Expres 22,1
Slovensko 17,2
Funko 13,6
Jemné Melodie 7,0
Okey 6,5
Viva 3,6
_FM 1,8
Dávno sme netipovali, tak skúsme teraz že ako to bude v najbližšej vlne, ktorá bude uverejnená asi v apríli. Ja tipujem takto:
Expres 22,5
Slovensko 16,7
Fun 13,6
JM 6,5
Okey 6,7
a _FM bude mať niečo viac ako percento..
pocuvajte ceske radio Frekvence 1 - Petr Novotny, Jan Kraus, sami skveli hostia... oplati sa.
Rádio Dúha Česko-Slovenský projekt.Naladiť si ho môžete na stránke www.radioduha.estranky.cz.Nájdete tu najmä muziku 80 a 90 rokov
Taký jeden postreh z éteru, je tu niekoľko rádií ktoré pracujú na hudbe. Na programe však jednoznačne najviac pracuje Expres, ten vie ako na poslucháča aj programom, nielen hudbou. Tam Expres žiaľ nemá konkurenciu.
Myslím, že Expres si prvenstvo opäť udrží. Manažment a jeho vedenie vie ako to tam viesť a smerovať k získaniu a udržaniu si poslucháčov. Letné zmeny vo vysielaní kompenzujú súťažami, dobre premyslenými a stavili aj na už obľúbené súťaže. Takže Expres, držím palce ;o)
Expres zaznamená veľmi dobré číslo. A nechajte sa prekvapiť ako dopadol súboj Fun-Jemné Melódie. Kto však trochu vidí aké Fun rádio robí chyby, čo urobili s tou veľkou zmenou ktorú dlho pripravovali a po mesiaci prišli na to že to nie je správne ten si to domyslí.
Expres mal atraktívne akcie, mierne stúpne. Melódie by mali byť tam kde aj boli. Otázka je ako sa prejaví na Fun rádiu ich mesačný experiment v rámci programu a zmena hudby. Zistíme už tento mesiac.
Expres 19,2
Slovensko 17,7
JM 11,5
Fun 9,0
Regina 8,3
FM 2,7
Výsledky ďalšej vlny budú už o pár dní, zatiaľ môj tip:
Expres 20,5
Slovensko 17,8
Fun 9,5
Melódie 9,2
...a FM okolo 3, možno menej
Nemali by byť výsledky už v máji? Čím nás prekvapia Jemné Melódie?
Sice nic svetoborne,ale lepsie ako predtym.Potesilo ma.
no ako som už pisal tak to aj dopadlo mal som dobreho tusaka že Jemne Melodie pekne pojdu hore aj aj isli
aha, dik za info, btw. nevies o nejakych "prekvapeniach" alebo nas nechas cakat ? :)))
Cakal som, ze prieskum bude zverejneny uz dnes a zatial nic...
prieskum je prieskum. nie je to prieskum, co je uplne mimo:
1. radia sa HODNOTIA podla pocuvanosti - kto ich hodnoti? pre vacsinu posluchacov su prieskumy pocuvanosti irrelevantne - bud sa im radio paci a pocuvaju ho alebo nie a nepocuvaju ho. neviem si predstavit, ze by niekto pocuval radio kvoli tomu, ze ma 10% alebo ze ma 1,5% pocuvanost.
2. v tomto state je zdroj MEDIAN. mylis sa. prieskumy pocuvanosti okrem spominanej agentury robi aj Odbor medialneho vyskumu Slovenskeho rozhlasu.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň