Diskusia k téme Oblubena relacia vo FUN FUN FUN radiu
Ked je to vase neoblubene radio, tak nemusite ani pisat a hlavne nie vulgarizmy.
V neoblubenom radiu nemozu byt oblubene relacie:)
debilni kokoti najebani!!!lpalte do tich svojich pic!!!ITS NMY LJIFRE!!!!PICE!!!
bohus si kkt... s tym minom si ma nasral bodaj by ta vyrazil nejaky tvoj kamos z prace ty chuj zadrbany
vdaka chalani ak ste teda obaja chalani :-))) bol mi znamy len po hlase, tvar som si uz nepamatal...
Mario Gotti bol v K-FUN-e Doc.Hormon ... :)
Ing. Vagimir nefoti, ten sa venuje inemu businessu...
Hej je to on, Adela so Sajfom to minule rozoberali, ked sa pytali nejakej hostky, kto ju fotil. Bol to inzinier Vag.... domyslite si:)
hmm k-fun - teraz som si spomenul ze minuly tyžden som vydel na Markize v Prominentoch jedneho fotografa ktory sa neviem prečo ale podobal na jedno z moderatorov k-funu. vola sa mario gotii, aspon ak si dobre pamatam, moze to byt ta ista osoba ???
KOKRIKO,K-FUN,READY STEADY GO,KONCERT NA ŽELANIE,KONCERT NA LEŽANIE,HYDEPARK,FUN TOP FUJ---ach aká škoda!!!!
Rano s Adelou a Sajfom ty vedia cloveka pozbudit do noveho pracovneho dna ahojte
uz ziadna.bohuzial.to radio sa neda pocuvat. :-( radio_fm je best
V rádiách všeobecne je taký trend,že nie je dôležité akú reláciu poslucháč počúva ale to že počúva nejaké rádio. Niekedy bol večer v pondelok úplne iný ako piatok. To dnes nie je možné. Dnes to nefunguje tak že v nejaký deň o nejakej hodine je taká relácia tak to idem počúvať, ale tak že kedykoľvek si zapnem jedno rádio tak viem čo tam bude a viem čo bude na inom rádiu.
musim to povedat, ale bohuzial uz ziadna... okrem kokorika a autofunu uz nie je ziadna relacia na funku taka, ake si ich pamatam z prednedavna :( takze uz ho nepocuvam - iba autofun, lebo rano spim, takze mliana a slavomira nemam bohuzial cas pocuvat, ale tiez to nie je take kokoriko, ako kedysi..
a aj na Adelu so sajfom som celkom zabudol.Aj tí su super.
KOKRICO,K-FUN,MUSIC FILES,HYDEPARK,PLAYBOY-všetky okrem KOKORIKA už bohužiaľ neexistujú.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň