Diskusia k téme Rádio HEY oslavuje 1. narodeniny
Tu je téma o Rádiu *HEY* a nie o nejakej Hviezde
ja oslavujem hviezdu fm, nejake hey ma nezaujima
ja nehovorim, ze som macher a ze by som bol vyborny moderator, ktoreho by vsetci milovali. to som nepovedal a netvrdim. ja len, ze jaro bol velmi slaby na celoslovenske radio. Mozno v nejakom regionalnom, dobre, ale aj tak svoj nazor na nho mam a nie je pozitivny.
Tak dobre nemusi to znamenat,ze je dobry moderator,ale preco by ho inak zobrali?A vobec tam neberú kazdeho ako ty tvrdis.Ked ste takí machri,tak choddte robit vy do radia a potom vas ohodnotim.
No vzhľadom na úroveň, akú toto amatérske pseudo-rádio má, sa ani nečudujem, že tam berú každého, kto prejaví záujem.
Apropo-súhlasím s km, že keď niekto robil v televízií, ešte to neznamená, že je z neho dobrý moderátor.
Myslim si,ze ked je moderator,tak ho asi nezobreli len tak.Asi ich niečím zaujal.A k tomu koktaniu-ja som ho este nepocul kokatat,a ked naozaj koktal,tak to muselo by niekedy,ked vzniklo *HEY* a je uplne normalne,ked sa zakokce.
To je umenie, ked precita nejake cisla pred kamerou. Moderator ma vediet odlisovat, co pusti do eteru a co nie. A on to ani zdaleka nevedel. Zamotal sa vo vlastnych vetach, koktal. No podla mojho skromneho nazoru mal od dobreho moderatora velmi daleko.
Ani by som nepovedal,ze je slaby moderátor,ked pracujem alebo pracoval v STV JEDNOTKE.Bol moc zvedavy keby si to pracoval ako moderátor v rádiu,tak aké by si mal ohlasy.Takze asi tak.
sice nie moc k teme, ale jaro kurpel vcera v hey koncil. chvalabohu. bol to velmi slaby moderator.
sak od vtedy co nejde hviezda smo tu frekvenciu ani nenaladil..
Ti moderatori vobec nie su neprofesionalni, presli viacerymi radia, ako o niektorych viem a osobne ich poznam. nemozes ich porovnavat s radiami, ktore su v eteri niekolko rokov, ale i napriek tomu maju dost posluchacov, ktorym sa to paci a preto HEY pocuvaju.ked si taky mudry, urob si vlastne radio s profikmi na slovo vzatymi...pekny den vsetkym HEYkacom.
Ako mozes povedat o niecom, ze je dobre, alebo zle... Ja len hovorim, ze pomiesali vsetko co sa dalo a to pocujem Pocujem tiez brepty a doslova nepripravenost a neprofesionalnost moderatorov. Co je na tom dobre... Jedine dobre je napad. Ostatne absolutne zlikvidovali... Pripadaju mi ako par studentov, ktory sa rozhodnu ideme robit radio...
To platí aj pre teba,pretože aj ty nadávaš na to,čo je dobré.
Aj ja sa priklanam ku gratulantom...podla mna je HEY dobre radio, hra slovesnku a cesku hudbu, na co sa ziadne radio pred nim nepodujalo...za to im patri moja poklona a velky dik, lebo aj ja som jednou z tych, ktorej sprijemnuju vsedne dni a noci...Adam, ty si ten, co tak stoji za NAJ, tak vies, ze maju vela spolocneho, a nie je to len o pesnickach, ale aj o ludoch, ako bolo spominane na inej diskusii...Prajem im usmev v tvari, radost v oku a mnoho poslachacov na kazdom kroku....
Jurinko, ak Ti to nesedi, tak to nepocuvaj a pocuvaj si to, co ti sedi...a daj HEYku pokoj a vybur sa niekde inde...podla mna je hudobny dramaturg, clovek na slovo vzaty a vyzna sa v tom, co dava do playlistu...
Suhlasim zvukova grafika a moderatori su uplne hrozny. Taktiez hudba mi absolutne nesedi.Pomiesali hrusky s jablkami a este neviem s cim. AJ slovenska hudba ma urcite zanre...Podla mna je dobry napad vytvorit taketo radio. Potrebovali by vsak dobreho majstra zvuku...
Ty stále musíš nadávať na to dobré.Si nejaký čudný človek.Rádio´*HEY* je veľmi dobré Rádio.Prajem im čo NAJviac poslucháčov!Majú už 1 rok,tak nech sa im darí!
iste sa vsak najdu aj ti, kt. toto radio vyhovuje....
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň