Diskusia k téme Patrik Ziman vs. Milan Kralik vs. Peter Abraham
lol to nechapem ako niekto moze z nicoho nic napisat do temy z pred dvocho rokov :D ale inac pohoda lesna.. Saltware - Legacy
OK, v poriadku David :) pozdravujem Ta ! :)
Funko sa konečne pozbieralo. v poslednom čase to išlo totiž s ním dole vodou. už je tam aj lepšia hudba
V case ,ked to pisal to bolo este SRO 3,len pre doplnenie.
Marek Mosny, ...je hovno platne ci sa tu podpises, alebo nie...na to naozaj nikto zvedavy nieje a hlavne to neospravedlnuje Tvoj fun vkus, ktory si dokazes este aj piskat :)))) fakt dojimave :))) klobuk dole nad piskanim si tych sraciek, co hra fun :)))
Ale ine som chcel doplnit :
Radio_FM je SRo 4 a nie 3.
SRo 3 je Radio Devin
Vrchol spokojnosti pri počuvani je piskanie si?
Zaujimave....
Hosi, ja mam o mesiac 31, velmi rad som pocuval FUN ked som mal menej, potom prisiel zlom ze mi zacala vadit ich hudba a presiel som na VIVU, teraz vsak v poslednej dobe som sa vratil k FUN a zodpovedne mozem povedat ze niekolko krat denne sa pristihnem ze si spievam alebo piskam spolu s radiom. Ziman to robi dobre.... AJ JA SOM FUN RADIO!!!!
A na rozdiel od Vas vsetkych sa podpisem.... caute Marek Mosný
teda diskusiu, ne temu. diskusiu som chcel povedat :)
Veková skupina a cieľová skupina je mierny rozdiel. Cieľovú skupinu má Funko inú ako _FM. Kým nebol Paťo riaditeľom, Funko dopredu nešlo, to je istá vec.
Ale Majak napisal, ze pocuva SRo3, cize _FM... a to je ta ista vekova cielovka (15-30), co ma aj Fun, takze mily Zavinac, velmi by som sa neodvolaval na to, ze Majak ma tesne pred skokom do truhly... hoci ktohovie :)
..asi to bude tym, ze uz si za vekom cielovky, nie ako kedysi:) Pozri sa do obcianskeho, ved coskoro Ti bude najlepsie Radio Regina:)
Patrik mi vzdy vadil a vzdy bude vadit.. A teraz, ked je riaditel?? Fun radio mozu pocuvat 15-rocne pipky co chodia na akoze diskoteku tancovat na Sean Paula a na strasny rap ci hip-hop (pretoze to hrava teraz ich Funko, na ktore presli z Expresu a Dj, aj ked sa mu to nepaci, to musi hrat, aby mu ta vobec niekto dosiel..), pricom na ostatnych posluchacov sa akosi zabuda, resp uz zabudlo.... A myslim, ze to je prave hlavne ovplyvnene vymenou postov generalneho riaditela. Som rad, ze si platim koncesionarsky poplatok, a tak mi hraju na Sro3 to, co sa paci aj mne - to sa tyka hudby. Ale co sa tyka relacii, tak to uz nahradu asi nenajdem..
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň