Diskusia k téme Kde sa ´stratil´ moderator Brano Dvonc??????
velmi ma sokovala aj po troch rokoch skooro sprava o branovej smrti,brana som pozbal za cias beta radia,ja som tam nepracoval ale som chodieval za znamym daliborom birom,a odtial som ho potnal,mal rad a miloval klubovu muziku,cest jeho pamoatke,bol to mily aj ked obcas drzy a zdravo arogantny typek
Dnes je tomu tyzden, co som ta videla v takej podobe ako by som si v blizkej buducnosti urcite nepomyslela, no kazdopadne dakujem tomu ujovi hore za moznost poznat taku super osobu...i ked privolil na tvoj prilis skory odchod...Velmi chybas...
Veľmi, veľmi žialim! Bolí to keď odchádza človek, ktorého som poznala, ale to čo cítim teraz keď odišiel tak dobrý kamarát sa nedá ani vypovedať. Bude mi tu ťažko bez teba Branko!
Tak tieto riadky citam velmi tazko. Brano mal som, mam a budem Ta mat rad. Ked sme spolu vysielali v Twiste, to bola paradicka, namam slov, mam sucho v ustach a po dlhej dobe neviem co mam povedat... Tak si odpocin...
R.I.P.
Tvoj exkolega Dusan
Žiaľ, Braňo nás dnes - na Veľkonočný pondelok navždy opustil...zomrel po zákernej chorobe, ktorá ho premohla a nedovolila mu ďalej tešiť sa zo života. Česť jeho pamiatke, budeš mnohým chýbať, Braňo.....
Brano Dvonč na HIT FM!Počuvam už tyžden a tušim nabrali druhy dych.Je to už aspon počuvatelne!to HIT FM
Brano sa pravdepodobne uz na vsetko vykaslal...tak-isto, ako Rasto Ocenas a mnoho dalsich... :)
Tak kedze je z Partizanskeho, tomu ani nie je tak tazko uverit...
Brano Dvonc ,verte, neverte, chvilu posobil v radiu hit fm.
Brano sa vobec nestratil. Neviem si predstavit - kedy by sa on stratil. Vsetko zmaaaka na urovni, v ramci svojich moznosti - ako kazdy z nas. ......
ja by som vas posadil vsetkych "odbornikov" za mikrofon, ako by ste boli skveli, ked vam zasvieti cervena... a nie som dvonc, aj ked meno mame rovnake
Sami ´odbornici´,skoda ze to viete iba takto.............
Ja viem ze to tym myslel, prave preto sa ho pytam, preco si to mysli?
Palo, sqeptic tym predpokladam myslel ze sa moc za moderatora povazovat neda ;)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň