Diskusia k téme NAJlepší dopravný servis
Martin Agner teraz v doprave spomínal, že rakúske Hitradio O3 hlási v Rakúsku 2 dopravné nehody. Takže v dopravnej redakcii ZV počúvajú zrejme aj toto rakúske rádio. :)
najlepší dopravný servis v okrese Lučenec je môj otec, má dokonalí prehľad, kde policajti merajú, kontrolujú železničné priecestie, atď. A že prečo toľko najazdí.
Pán Paleš,dobrý večer,nemohol som uveriť dnešnému televíznemu príspevku súťaže dvoch dopravných moderátorov v odlepovaní neplatnej dialničnej nálepky z okna automobilu.Prosím Vás nerobte zo slovákov idiotov.Použiť plameň zo zapalovača atď.Stačí žiletková škrabka za pár centov z papiernictva alebo domácich potrieb a pretieť sklo acetonom.(cca 30sekúnd)
Tieto preukazy platia len na nasom uzemi, v zahranici ti mozu nanajvys akceptovat parkovaci preukaz kvoli parkovaniu - no nemusia. A dialnicne platis vsade plnu ciastku - na to ulava mimo Sk nie je.
U nas znamku kupovat nemusis, no okrem preukazu potrebujes mat pri sebe prefotene rozhodnutie o priznani prisp. na prevadzku auta. V nepritomnosti ZTP v aute nesmies uzivat vyhody (parkovat na vyhradenom mieste, ist po D bez znamky, ai), jedine ak mas potvrdenie o tom, ze ides/si bol zaviest ZTP do zariadenia (skoly, DSS a pod.).
ako plati preukaz TZP a parkovaci preukaz v okolitych krajinach EU a ukrajiny. musim ak som TZP a dostavam prispevok na prevadzku motor.vozidla kupovat dialnicnu znamku. prosim poradit.p
Aj na Regine je to podobné ibaže tá zvučka je jemnejšia, a j to DS Rádia Regina - potom ide to isté - dopravné informácie, Stella centrum, *75 ...
Ale lepší (vďaka zvukovej grafike) je na SRo 1 - práve teraz ide
bum bum bum bum...dopravný servis radia slovensko... dopravne informacie stella centra - bezplatne mobilne cislo *75... ta ta ta ta... :DDD
No raz otec počul taký dríst na Exprese, že medzi Trebišovom a Novým Mestom nad Váhom merajú rýchlosť :-]]]
Na ceste medzi Medzilaborcami a Bratislavou meraju rychlost. Odporucam, aby ste sa tomuto useku radsej vyhli.
No vidíš, to ma nenapadlo :-]
ja viem uz...to tam su asi tie makety policajtov...:-)))))
logicke myslenie niektorych ludi mi zostane do smrti zahadou...
To akože aj dnes sú tam? Aj stále?
;-]
:-)))
vdaka, dame si tam pozor ! ! ! :-)))
hladka v Piestanoch na Dopravnej ulici c.19 - pri bývalej budove autopredajne Daewo.
hliadka zastavuje obojsmerne a kontroluje povinnú výbavu automobilu
budem sa drzat temy.. nerozvijaj tu diskusiu prosim, ok?
ale odpoviem ti k tej cannabis.. nepotrebujem varit, staci ze sa odpari mi niekam. :D
no sak ked Devin, tak SC :D :D ty pocuvaj, inac mam taku knihu, ze Varime s konopim.. nechces? :D :D
som nevedela, ze novy nazov pre cannabis je janka. :)))
no dobre, k teme.. tresol si dobre, stella centrum, som sa fayne zasmiala.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň