Diskusia k téme SME 17:1.2005-SRo chce redukovať počet okruhov SRo.Padne asi RADIO_FM
Uz vidim ako najpocuvanejsie radio uplne zmeni hudbu kvoli volakemu exotovi, co napise takuto sprostost.
radio Express je NAJHORSIE radio ake som kedy pocul !!!! Vsak tam hraju iba komercne neskutocne sracky.Ako radio je uplne neschopne a nebyt dopravnych sprav tak by ani vysielat nemuseli....inac dopravne spravy uz aj tak vysiela kazde radio.Odkaz pre Express:prosim vas aspon tie debilne pesnicky obmienajte!!! ps.aj tag vas nepocuvam !!! OMG !!! LOL !!!
Asi vsetko dokopy- ved spravy su tam podobne- akurat ze na _FM su to flashovky bez zbytocnyx kecov...
kto je Slovensky rozhlas? Slovensko, Regina, _FM?
Slovenský rozhlas ... 706
Rádio Twist ............. 416
Rádio Expres .......... 733
Rádio Okey ............. 390
Fun Radio ............... 444
BBC Slovakia .......... 321
iné rádio ................. 370
ludia, ako skoncila anketa o najlepsie spravodajstvo, ktora na tejto stranke bezala?
kexx a evosonic, pozeram, asi ste najcastejsimi prispievatelmi na fore vobec :-) No bad feelings :-)
Ale ak Ti mam povedat moj nazor, tak HEY asi vysielat zacne... GES ma dost penazi aj na uplacanie sudcov, bohuzial.... :((((((
čo sa týka toho HEY, ešte nič nie je stratené. Myslím, že momentálne je celá situácia otvorená a nakoniec rozhodne súd, či sem nejaké HEY príde
Aj tak sa mi to zda byt blbost, aby sa _FM zvilo samo- na slov. trhu je viac radii, ako rekl. priestoru. Ak by _FM vyuzivalo 20% rekl. casu, tak by zobralo reklamu hlavne lok. radiam a na rozhl. trhu by to urobilo este vacsiu paseku... dost co nam nasa "mudra" RVR pustila na trh Radio HEY...
asi myslel to, ze okruhy SRo mozu mat reklamy max. 3percenta z vysielania, komercne 20 percent
Pod cim myslis tie podmienky ako ostatne sukr. radia...
Upresnil by som to - grcanice vysielajú momentálne xpres, Twist, Okey, ale Fun-ko hrá zo všetkých spomínaných ďaleko najlepšie. Jasné, sem-tam sa tam objaví nejaká B.Spears, ale s tým už nič nenarobíš. V globále je ale hudba na FUN na naše pomery veľmi dobrá. No chápem, že v porovnaní s _FM nie je o čom ...
Ak sa maju uzivit sami tak musia mat najprv podmienky ako ostatne sukromne radia a potom hlavne beton zmenia dramaturgiu na grcanice ako Xpres, Fun,Twist,Okey atd.
zase rozhodovali "múdre hlavy"....
Tak Nar. divadlo je kapitola sam o sebe a jeho predaj sxvalujem... ale s tym rozhlasom- trebalo by zamedzit safareniu- cele fungovanie tejto masinerie zefektivnit a mohli by sa udrzat vsetky okruhy...
Nie je zač. No čo na to povieš? Dúfam, že to celé nakoniec nebude pravda! Hoci, tu sa udeje kadečo, za príkladmi netreba chodiť ďaleko, stačí pozrieť, čo robia s "novostavbou" Národného divadla.
Dobry prispevok evosonic- btw- nemohol by si sem dat link na ten clanok????
Dúfam, že sa nedožijeme niečoho podobného ako by bol zánik _FM. S tým by sme na dlho pochovali alternatívnu hudobnú scénu na Slovensku - to je hádam každému jasné. Z článku som pochopil, že by nechceli zrušiť _FM ale ho len prestať financovať, vraj si zarobí na seba samo. Ja si myslím, že pri súčasnom formáte sa neuživí a defacto by padlo. Z článku ďalej vyplýva, že ušetrené peniaze by chceli investovať do kultúrneho programu okruhov Slovensko a Devín. Ja sa pýtam, a hudobný štýl na _FM nie je kultúra? Veď je to jediné rádio s alternatívnou hudbou! Zvykajme si ale, že tu nejde o dobrú vec, tu ide o peniaze a politiku!
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň