Diskusia k téme stop fun radiu
Ze je tu prilis vela tem, to si myslim, ale zeby mi to nejak extra vadilo - to si nemyslim :)
No vidis Martin, kazdy si presiel obdobim, ked bol presvedceny, ze jedine jeho nazor je ten spravny... :)))) A hlavne, ked cloveka podporovala aj drviva vacsina diskutujucich... :)))))
A k tym dikusiam- nemyslis, ze je tu az zbytocne vela zalozenych tem, ktore su stale o tom istom??? Preto by to bolo potrebne trocha regulovat, myslim, ze aj spravcovi tohto webu by to len pomohlo...
...ale aj tak, neuberaj autorovi moznost prejst tym, cim vsetci - "radikalizmom" :)
...nadhlad, je to len virtualna diskusia.
Ci som nemal radikalnejsie nazory, ked som bol mladsi? No jasne, ze mal... snad ako kazdy... ale podme na inu temu ako su moje radikalnejsie nazory minulosti lebo mi zacne byt zo seba trapne :)))))))))))
No az tak by som to nenazyval, ale proste s pribudajucim vekom sa clovek skludni :)))
Chces mi povedat, ze ked si bol mladsi, nemal si aj Ty radikalnejsie nazory na vsetko...
No a navyse som mal tu moznost trochu "nazrietpod pokrievku", ako sa take radio vlastne formatuje a programuje...
...ale v minulosti si prizvukoval, ze ho nemas rad (myslim Expres), no a teraz, ked niekto napise, ze nema rad Funradio, mas zrazu pocit, ze taketo diskusie treba regulovat, cenzurovat. Ale dobre, beriem to tak, ze si pisal o minulosti a medzitym u Teba dozaista prebehla siahodlha trnista cesta osobneho vyvoja a uz si iny kexxx... takze do minulosti sa navazat nebudem a beriem, co vravis, takze vlastne len, ze: OK akceptujem, co pises a rozumiem Ti :)
Ja som regoval na to, ked Faithless napisal, ze tou diskusiou len chcel nastvat 1 zanieteneho posluchaca Expresu....
Inak Expres uz neriesim- odkedy sa jeho zamestnanci uz prestali na forach vulgarne vyjadrovat, je mi osud tohto radia ukardnuty a nepottrebujem uz prizvukovat na forach, ze toto radio nemam rad.... nepocuvam ho, ale nech si existuje- ma na to plne pravo.... :)))))
Prepac kexxx, ale musim Ta citovat, toto si napisal - pokial si spominas - v diskusii s nazvom "peticia za zrusenie radia Expres" autorovi diskusie:
"ROFL- toto sa Ti podarilo :))))"
...vies ja mam tiez rad Funradio, ale preco taky dvojaky meter? Ved si budujes "imidz" konstruktivneho prispievatela, ci nie?
Radil im preto, aby sa nenechali zbytocne znechucovat zopar "kriklunmi", ktori nadavali na JM, hlavne preto, ze im zrusili ich radia...
Ale reci typu zruste to a tamto radio len rozputava flamewars a mne tu uz taketo nezmyselne temy lezu pekne na nervy...
A tym, ze RS napisal, ze Funko je podla neho hroza, tak tym pustul nejaky vulgarizmus, flamenews alebo spam?
Ja napriklad s nazorom RS nesuhlasim, ale neviem preco by som mu mal jeho nazor zakazovat... samozrejme, suhlasim s Tebou v tom, ze keby to povedal nejak ultrabrutal-vulgarne, asi by som si povedal, ze sa to dalo napisat aj slusnejsie.
Mozno aj nejaky vyznam tieto diskusie maju. To by potom Lengyel nemusel radit svojim zamestnancom, aby to tu necitali. :-)
Martin, lenze nezabudni, ze aj demokracia ma svoje pravidla a nie je bezhranicna: vulgarizmy, flamewars a spamy do diskusii nepatria...
Niekto sa uz raz snazil regulovat diskusie... pred 89-tym rokom
Presne tak, akosi to tu ide na tomto webe uz dlhsiu dobu dole vodou... Tie diskusie treba fakt nejak regulovat.... aj ked je pravda, ze na smerovanie slovenskeho eteru maju aj tak nulove posobenie...
mali by tu byt aj moderatori diskusie ... a mazat prispevky podobnych flamerov ... namiesto konstruktivnej kritiky a informacii je tu citit snahu o rozprudenie bitvy. skryva sa za nickom, neuvedie mail a mysli si, ze ked ma T-DSL, ze sa ho neda vystopovat ...
Prosím Vás, nedávajte tu nezmyselné témy. Toto fórum má inú funkciu! Skúste mu navrátiť serióznosť a neliečiť si tu svoje komplexy. Chodíme tu, aby sme sa niečo navzájom dozvedeli a nie rozčuľovali...
Rušiť Expres, _FM či FUN, ktoré sú obľúbené je hlúposť. Tak milý RS, nevymýšľaj už nové témy.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň