Diskusia k téme Radio Flash
v okresoch trebisov vranov nad toplou michalovce humenne sobrance a snina je 107,1 MHz europa 2 stebnicka magura 10,00 kW H viac kolizna s 107,2 MHz retro fm cholmec V ako 103,7 MHz europa 2 lysa 8,00 kW H s 103,7 MHz retro fm tovsta V
103,7 MHz europa 2 lysa ide 8,00 kW H nie 10,00 kW H a prekrytie 103,7 MHz europa 2 lysa 8,00 kW H a 107,1 MHz europa 2 stebnicka magura 10,00 kW H je okolo 80 %
No, po dlhej dobe sa tym zacali zaoberat ked uz frekvencie su udelene DALSIM radiam
103.7 europe 2 a
91.7 radiu kosice ale mozno ich budu musiet vratit podla toho ako dopadne zasadnutie , zvlastne je , ze radio Kosice ktore ma flashkovu frekvenciu 91,7 0.5kW dostalo dalsiu 0.5kW frekvenciu 106.9 zase v Kosiciach bez problemov a radio KISS ktore uz rok co rok sa uchadza o vykonejsiu frekvenciu nepridelili ziadnu pripominam ze ma 0,12 kW. Pokial ide o Europu 2
103.7 10kW = + - 107.1 10kWBardejov,
takze o stratu posluchacov sa nemusia bat
V najnovšej zápisnici Rady pre vysielanie zo dňa 11.5.2010 je uvedené úplne na konci: Informácia o ďalšom postupe pri riešení prípadu Rádia Flash. (a ďalej sa uvádza: Rada pre vysielanie a retransmisiu zobrala na vedomie informáciu o ďalšom postupe pri riešení žiadosti o predĺženie platnosti licencie). To má akože čo znamenať?
A najlepsie na nom bolo to,ze tam chodili tie super vtipy,bola s nimi zabava.
Veru, Fash, jedine radio (a svojho casu najlepsia regionalka), ktore by som vratil spat. Fajn hudba a hlavne liahen moderatorskych talentov :)
Uvítali by ste na trhu opäť rádio Flash a prečo?
Podla mojho nazoru,by sa mali na diskusnich strankach objavovat aktualne temy a nie sa bavit o zaniknutom radiu.
neviem preco tomas otvoril diskusiu o zaniknutom radiu.navrhujem mu naladit si radio kiss.ak mu chybaju vtipy v radiu nech si kupi casopis flak
Hanba.vrate nam radio Flash.Velmi mi chybaju megafory RF s Misom Hudakom.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň