Diskusia k téme podstránka "mestá"
aspon ze na tu tvoju sajtu sa to da poslat ked uz sem nie... :)
ak má niekto urobený bandscann vo svojom meste može mi ho poslať na kuvang@gmail.sk a zverejnim ho v nižšie uvedenom blogu...
http://kuvang.blog.cz
mate pravdu, tuto sekciu som nikdy extra nesledoval, ale su tam 3 roky stare informácie..A co sa Bety týka, v Martine ju neeviduju ale v Ziline hra/aj ked nie/..to je na smiech...
Klikajte radsej na radioweb.sk, tam su aktualny aspon na info, aj ostatne tak isto spí
Skor zaujem to aktualizovat :-( Poslal som zoznam pred tromi tyzdnami... Nic. Skoda.
pavdepodobne o to nema nik zaujem, taky aktualny zoznam nenajdete siroko daleko, hanba.
Pošli čo chytáš ty a do poznámky uveď, že Beta sa v ZA prijímať nedá. Ja som tiež poslal bandscan, ale len silné stanice na viacprvkovú anténu viem počúvať aj rumunov, ale to som nepísal. V pohode stačia tie silné ale nech je to aspoň aktuálne. Rádiá Twist, Kiks, Východ, Flash .... to sú už len spomienky.
Tu Betu nechytam ani na kopci s priamym vyhladom na Rajecku dolinu /az po vrch Strazov!/ a nikdy som ju nechytil ani v meste v aute...
Mne sa nezdajú niektoré rádia: v ZA chytat Rádio Beta a pod. je dost problem. Myslim, ze by bolo vhodne zrealnit tie zoznamy a neuvadzat tam radia, chytane na x-prvkove anteny. Trebars dat standard solidne autoradio...
Ja byvam nedaleko mesta a pokym mne CRo 1 prekryva _FM z BB, cca 100 m nedaleko mi v aute hraju cesi stereo! Tak je to asi vsade...
nie si sam.ja som poslal tiez kompletny zoznam pre Sečovce a okolie
ja som poslal pred časom kompletny zoznam pre Levice a dodnes som ho tam neuvidel......
tak potom načo je tam tento text?
Ak si myslíte, že vo Vašom meste chýbajú nejaké rádiá, alebo tu Vaše mesto chýba, budeme radi, ak prispejete i Vy do tejto rubriky svojim bandscanom - náš e-mail je radia@radia.sk. Vopred ďakujeme za zvýšenie kvality týchto stránok!
no tá kvalita sa veľmi nezvyšuje. Asi nemajú dostatok bandscanov. Ľudia šak im posielajte, aspoň raz denne z každého mesta nech to tam konečne doplnia.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň