Diskusia k téme FUN RÁDIO speje k zániku
aspon vidno ze sa o toto forum zaujimas tak ako ja lebo inak by si asi nevedel ze som pisal aj inam vsakze... odveci ale nevadi :)
myslel som to tak ze nove oproti tomu co bolo predtym keby si vedel zakladal som tu onoho casu temu s nazvom nove okey takze netrieskaj tu o tom co kto ako myslel ked to nemozes vediet... a za to ze som tu dlho nebol este neznamena ze nemusim prispet tam kam si ja zmyslim dakujem za toho Rowxa a myslim to uprimne
ze nove Okey :-)))) to co si napisal ????
to radio neni o nic lepsie ako FUNko a určite neni nove :-))) chalan ty sa uvedom prides sem raz za cas a za jeden den reagujes na vsetky prispevky si uuplne mimo ale si na tom este trosku lepsie ako Rowx. to bolo myslene uprimne.
Fun radio je uz minimalne 4-5 rokov zgrcane ze az... mohli ste si to vsimnut nahlou zmenou osadenstva a zmenou, lepsie povedane odstranenim mnohych relacii a posratim hudboneho odd. Kto uz by dnes ale myslel na programove radio pre posluchaca, ked moze radsej zarobit na reklame a kolotocovej primitovnosti (hudba) nast-rocnych... vsakpravda. Odporucam Radio_FM, SiTy, nove Okey, ale nikto z nich tak, ci tak nebude ako stare Funko
To je blbost ze FUN-ko ide zaniknut. FUN-ko nezanikne lebo stale si to vedia vyzehlit. - FUN-ko teda sorry FUJradio je totalny odvec v dnesnej dobe. Silne pokrytie? Tcha. Dobra hudba? Tcha. Zabava? Tcha vobec nie. Jedine co vedia pustat je Vulgarizmuz - nedavny incident v Stvrtok - Pustali tu pesnicku od Horkyze Slize - teda ich kolotocovy hit. Prask - v piatok mali pokutu - A vcera isla zase. Nemaju rozum. Keby ju pustali z upravnej verzie tak este to tak ide. Lenze TYMTO by zanikli. Mladez co uznava kokotsky Hip-Hop pocuva FUN-ko lebo taky sprosty managery, moderatory musia vyhoviet a poslat cez vysielac NAJVIAC Vulgarizmu. Dalej? FUN-ko nezanikne. Ale ha klesne na pocuvanost co si denne naladi 1,3% slovenska - nie ako teraz ze 14,3% - pritom pridu o vykonne vysielace - BB,ZA,KE jednoznacne. Tie im nepodrzia pri nizkej pocuvanosti. Neverite? Jemne Melodie POMALY predbiehaju FUJradio. Predbehne ho OKEY a tak dalej mozno dokonca aj daka lokalka - wow :-))))))))))). Preto Funko nepocuvam ani nemozem strpiet na displejoch. Bohuzial taka je pravda a no nebojte davam funku tak 2 roky. Nech si uziju tych 14,3%
hmm ako vies ze to mozu byt 2 - 3 roky ????
Funko je čisto firma..k zániku určite nespeje..Ak niečo okrem zisku sledujú, tak je to možnosť dobrého predaja..ale ani tomu v najbližších 2-3rokoch nepríde...
Ak ťa fakt nebaví počúvať ten komerčný grc, prelaď!!! A odporúčam _FM http://www.radiofm.sk
v jednej casti vety spominas skupiny vekove a v druhej skupiny podla prehladu hudby. odporujes sam sebe. co ma vek a prehlad v hudbe spolocne?
Radia speju k tomu, ze kazde radio bude hrat pre istu vekovu skupinu a Funko sa asi bude smerovat pre tych s mensim prehladom o hudbe. Aj mne je uz cudne ked z Funka pocujem Elan alebo podobne skladby. Ale uz ho velmo nepocuvam. Radsej si zapnem SITY alebo OKEY (len keby v tom Okey tolko nekecali). Cas ukaze ktorym smerom pojde Okey a akym Funko.
fun-ko nepocuvam, ale zeby spelo k zaniku to pochybujem. cisla a chute tínedžerov tomu nenapovedaju.
Kazdy ma moznost slobodneho vyberu, tak si vyber nejake ine radio, ktore viac vyhovuje tvojim hudobnym poziadavkam a nemusis tu kvoli tomu zakladat temu.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň