Diskusia k téme Kde pracujú moderátori Rádia B1 ?
keby si cital, co pisem, tak by si teraz nemohol toto povedat, ale mas pravdu, vieme o koho ide, tak je to jedno :)
MAJAK: no tak napis do Funka nech zmenia jeho meno na Cypha mam to odtial že to je Sajfa a vsade sa pise Sajfa ale nebudem sa s tebou hadat vieme o koho ide to je zaklad
ono sa to pise Cypha, ked sme uz pri tom :P , len ludia to nevedeli zrejme pochopit, takze sa to zmenilo, a co sa tyka temy, myslim si, ze skor je zamerana na to, kam sa podeli moderatori z obdobia, ked stanica migrovala na Jemne, co samozrejme pre Mata neplati, kedze on uz davno robil v tych dverach co su napravo :)
len tolko,ze je to bezcharakterna svina,ktora podvadza svoju manzelku na kazdom kroku .........
Len doplním, že Patrik Murcina sa objavuje v spravodajstve TV Bratislava ako hlavný moderátor.
Darina Mikolášová sa nedávno znovuobjavila v spravodajstve TV markíza,ak sa nemýlim,rozhodne som ju videl na obrazovke v spravodajstve,okrem toho sa vyskytuje aj na www.exil.sk.
Andrej Kratochvíl je na rádiu Hey,toť asi vše,čo ma momentálne napadá ohlľadom ex b1-károv,Rasťo neviem,či nieje na SRo,ale neviem či sa mi to len nemarí
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň