Diskusia k téme PRECO ZANIKLO RADIO REBECA V MARTINE??????
neviem odkial mas, ze Fun a Jemne Melodie su "v rukach (novych) nadnarodnych spolocnosti"...
Urcite spominate na silne lokalky typu REBECA, B1, VYCHOD, FLASH, stare TATRY, FORTE-NAJ, D.C.A., FAMILY a.i. Neviem presne posudit, co bolo v tom - ktorom pripade, ale za to mozu dve veci, ze taketo silne lokalky (okrem ZET), uz niesu! A to: v jednej polovici neschopne vedenie a spory o to, kto sa viac nabali (Family, Tatry) a tiez pokial si spominam, tak uz je to davno, co aj v lokalkach boli reklamy na mobilnych operatorov, produkty bank s odkazom na najblizsiu reg. pobocku a tak....
Toto je len moja domienka subjektivna: biznis je biznis a vsetci, ako ORANGE (GLOBTEL),T- MOBILE (EUROTEL), TELEKOMUNIKACIE a pod. su uz v rukach (novych) nadnarodnych spolocnosti, takisto ako aj OKEY, JEMNE, EXPRES a FUN a vsetko je zo vsetkym poprepajane a preco by mali reklamov zivit byvale silne lokalky, ked maju vazby na GLOBALNYCH DRAKOV!!! Kde su casy, ked boli v silnych lokalkach zaujimave informacie, rubriky, sutaze, zelacky, teraz same dookola to iste - tie iste spravy kazdu chvilu pocasie, dopravny servis a reklama a tak dookola.... kludne by stacil Sro a zo dve, tri globalky, ktore by dookola opakovali vsetko do zblbnutia a zvysok by patril silnym lokalkam....
Tak som po tom pátral... a i keď v seriáli ale predsa na www.media.bbinfo.sk budem prinášať čo to o živote tohto rádia... O tej prvej Martinskej nájdete info práve v prvom článku...
ale urcite nie na dvoch-troch silnych Zenevach, to sa jednoducho neda zaplatit.
preco moja kamoska uz 4 a pol roka nejedava na ranajky nic ine ako cokoladovy puding so sahlackou v takom tom kelimku? ja by som napr. nemohol jest stale to iste
Spomienky... už veľmi veľa vody pretieklo dolu Hronom od vtedy.... Môžu za to peniaze... Ale treba brať do úvahy aj také, že TAM ART PRODUCTION, ktorá má licenciu ešte stále licenciu má.... Samozrejme, že tam sú Jemnéééééééé ... Možno sa ešte niekedy taký projekt vráti, ale dnes je už totálne neakutálne o tom hovoriť...
To dosť zavčasu niekto prišiel na to že Rebeca zanikla a rozmýšľa že prečo... Je to dlhšia história ale kto chce ten si to nájde aj tu.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň