Diskusia k téme MAL BY MAT MARTIN VLASTNE RADIO? A AKY DRUH HUDBY?
Som za názov TURIEC.Frekvenciu v MT. by nemal byt problém získat záujemca, nakolko je Martin relatívne dobre "chránený " okolitými kopcami.Možno by taký 1kw stačil na celý Turiec,samozrejme s dobrým smerovým vyžarovaním.
TURIEC FM?Ono lokálka by sa asi neuživila,ale regionálka pre celý Turiec........možno aj
Ja si myslim, ze Martin by v kazdom pripade mal mat vlastne radio. Som dost prekvapeny, ze tam nic nevzniklo. Kedysi tam bola Rebeca, ale vlastne od jej znovuzrodenia sa z nej stalo banskobystricke radio. Martin je velkostou a vyznamomminimalne na urovni krajskeho mesta, takze naozaj by tam malo nieco byt. Podobna situacia je aj v Trnava a dlhu dobu bola aj viacmenej v Banskej Bystrici.
Osobne si myslim ze Martin by mal mat vlastne radio... bolo by to Martiske radio pre Martin... mlady ludia, zabava... radio ktore by bolo sucastou zivota v domacnostiach, spajalo kamaratov, rodinx,,,, kto ma aky nazor? a ako by sa malo volat? ... ja navrhujem m_radio ... m_ARTIN,m_USIC,m_RADIO.... tvoje radio!
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň