Diskusia k téme MODERATORY v OKEY
Podla mna naj moderatorka je Eva...na radiu okey...a som v pohodeeeeeeee:)))
Hmm, pozri si radiotv web, mne sa viac pozdáva 8.50, ale isto neviem.
98.5 MHz ma 8.80kW ERP, predtym nez tu pises hluposti pozri si napr. zoznam povolenych vysielacov na webe TUSR...:)
Btw, v prehľadoch frekvencií si opravte výkon OKEY na 98.5 MHz, malo by to byť 8.50 kW. ;-) Nie 8.80 kW.
on je zly, uvrieskany, neda sa pocuvat... robi vlastne este?
ani Dubnicka uz tam nerobi. neviete preco sa ti modmeratori nemozu predstavovat, nech aspom vieme, kto kedy robi, niekedy ich nepoznam podla hlasu, su tam aj novi
guzova urcite nie, ja viem, ze tam robi este eugen a ivana z hitfm teda exhitfm :) a tusim aj dubnicka
Momentalne v radiu pracuju:
Zuzana Klemanova
Dano Kovac
Timea Keresztenyiova
Gregor Mares
Martin Kontur
Julo alias Pyton
Eva Peterova
Michal Sabo
Podľa mňa išlo okey po zmenách neskutočne dolu vodou... Je to škoda,lebo už vážne nie je v Slovenskom éteri počúvateľného rádia, ktoré by poslucháčom prinášalo aj nejakú zábavu a informácie a nie len sa opakujúcu hudbu...
.... sa pytam, ze kto tam vlastne robi. Dlho som toto radio nepocuval a ked som si ho minule zapol, nepoznal som ani jeden hlas co sa prihovaral. Ale zachytil som tam hlas Kludii Guzovej (myslim, ze robila v radiu_FM) a dnes som mal pocit, ze som pocul Mysha (Michala Szaba).
KTO VIE NECH NAPISE
V Okey sa moderátori vôbec nepredstavujú. Neviem kto a čo tým chce získať ale takéto niečo sa vo svete nerobí.
Viete vobec, kto vlastne teraz moderuje v Okey
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň