Diskusia k téme Coca Cola World Chart Show
Nic moc.Stale to iste dookola a nie je to ani zaujimave.Kto chce mat prehlad o aktualnych hit-singloch,pomoze si aj inak.
World Chart je podla mna jedina relacia, ktora sa da vo Fun radiu este pocuvat. Ale aj ranna show je fajn, ale to je o niecom inom...
I thinK that is one of the best charts I´ve ever heard on slovak radio!!!!!!
pocuval som tuto hitparadu na rock fm,moderoval ju Černak a bol super.moderator z funka je afektovany a ,,dolezity ,,vyjadrovanim.neda sa dlhsie pocuvat ako jeden vstup,hned prepinam...ale inak som rac ze ma slovenbsku tento chart
myslim, ze jeremy to robi vyborne ! pocuvam to skoro kazdu nedelu a nevadi mi ten program. a mam pocit, ze tam pocut aj ine pesnicky ako pocas bezneho tyzdna vo funradiu, co je dost vynimocne...taka prijemna zmena:-) cafte ! Martina
Dena:-) ...aj tu na radia.sk najdes rebricek. Je to v sekcii - hranost.
Deena: ved pocuvaj dnes od 16tej a tam tusim hovoria oficialnu stranku world chart show
Hocikde som hľadala rebríček, ale našla som len rebríčky zo zahraničia (ktoré sú mimochodom úplne iné, ako na Fun Rádiu). Neviete mi niekto poradiť, kde by to mohlo byť?
Kataríno: ty si trochu mimo ak myslis Kofola ON AIR co chodila na Funku už dobre dva roky neni a spominana relacia Coca Cola World Chart Show ide na Funku každu nedelu o 16tej
Už tu existuje téma World Chart Show. Bolo nutné zakladať túto tému?
Mne už stačí to, že to vysiela Fun. A to znamená, že im to zapadá do toho ich komerčného programu, štýlu, formátu...ktorý mi vonkoncom nechýba a pre mňa je to jednoducho odpad, počúvať tie neskutočné Hity! A keby to malo FM... Proste _FM taký program nepotrebuje!!! Však to by aj dopadlo. Mimochodom odkiaľ vieš že fandím_FM?
to si vystihol,presne tak keby ju davalo Fm-ko tak je to best of relacia,ale vzhladom na to,ze ju dava "len" Funko tak je o nicom.....och joj Shibalbo "zboznujem" taketo komentare a v com je teda odpad,hmmmmmm? Vsak sa skus rozpisat a nie len tak cielavedome utocit.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň