Diskusia k téme RADIO_FM konečne aj v Čadci na 91.8FM
Ale kdezeee! Co sa 91.90 z Trstenej tyka chytis iba mono, aj to na totalku zasumene. Okey a Expres z MT maju pocutelne lepsi signal. FM z Trstenej chytis ledva v Or. Podzamku, nie to este v Dolnom Kubine! ;-(
možno je to čudná otázka.Aký majú dosah tieto vysielače do DK?Aj v príspevkoch smerovaných na mňa si veľa ľudí myslelo,že v CA musí Krížava fungovať na 1+.
Gratulujem k spusteniu vysielacov;) Len by ma zaujimalo, kedy uz KONECNE dokryju poslednu odstrihnutu oblast od Radia_FM po hodeni reginy na 100,10 Mhz - dolnu Oravu. Halo! Sa zobudte! Aj take, ze Dolny Kubin existuje!
bývam tesne za plánovaným priemyselným parkom Svrčinovec.Vidno od teba dobre na antény? Lebo z mojej strany vidím len dipóly kruhovej polarizácie Expresu a vertikál Vivy. Rádio FM bude mať asi horizontál.
áno,máš pravdu.Vysielajú odtiaľ: RADIO EXPRES 95.4,RADIO VIVA 99.6a teraz aj SRo 4 RADIO_FM na 91.8.
Opodiaľ má svoj vlastný ministožiar RADIO FRONTINUS 96.1/uvádzaný ako Jurošovský vrch 2 alebo Brehy/kótu brehy mal v plánoch kedysi aj TWIST.No a o 2 kopce "vbok" má svoj stožiar RADIO LUMEN 105.8 /U Líšky/
Da sa suvislo pocuvat v aute od Ziliny do Cadce? Alebo signal konci za najblizsim kopcom.
To bude najskor stoziar ExpresNet-u. Dost vysielacov zabezpecuju pre Slovensky Rozhlas a Vivu.
potvdzujem,ide to čisto.Aj RDS.Je to tak ako som písal:pravdepodobne este všetko nastavovali.
By the way:kde to tu bývaš-ktorým smerom od "Jurošáku"?-CA alebo "blízke okolie"?
Bývam asi 3km od vysielača takže signál je absolútne čistý, RDS ide bez problémov len v rádiotexte ešte nejdú aktuálne informácie.
Tak asi sme sa konečne dočkali aj v Čadci.Ešte o 15.00 nebolo nič,ale teraz som skúšal naladiť 91.8 a už o tam je!Ešte to nie je úplne asi ono,sem tam preskakujú stereo-mono a aj RDS sem-tam hapká.Čisté stereo ide na 91.85.Chvíľu nešla VIVA na 99.6,takže/ten istý vysielač:CA Jurošovský vrch/ asi to len teraz po príchode zo ZA nastavujú.Hneď budem meniť predvoľby.SRo4-RADIO_FM je tak prvou stanicou Slovenského rozhlasu,ktorá sa tu bude dať naladiť bez problémov.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň