Diskusia k téme NAJ moderátor rádia MAX
Kuvang mas pravdu, z tej povodnej partie, ktora bola v NZ tam uz neostalo vela ludi. Stale niekto novy prichadza a niekto stary zas odchadza... Suhlasim, Hajo je perfektny moderator, skoda ze ho nepocut tak casto, Feriho tiez iba dvakrat do tyzdna, aj to len na dve hodiny v koncerte na zelanie. Ja som osobne zvedava, ako sa uchyti novy moderator, ktory vzide z HZ. Mohol by to byt nejaky chlap:-)) N-ko konkurenciou velkou ani nebolo-zato asi aj tak skoncilo.Tak uvidime, s cim novym pride radio ONE do NR!!!!
Naj ich je tam viacero len to má jeden háčik....buď nevysielajú alebo odišli z rádia....preto aj dlhší čas nemám dôvod počúvať MAX napr. Hajo je tam každé 2 týž., M&M len keď majú čas, Paťo si urobil vlastné rádio a jedna lastovička Feri leto neurobí...samozrejme nepodceňujem kvalitu ostatných moderátorov, ale z pôvodnej partie ostalo len torzo...a ešte jedna vec osobne som zvedavý ako sa MAX popasuje s konkurenciou v podobe radia ONE, kt. si skoordinovalo frekvenciu v NR a plánuje tam mať vlastné študio...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň