Diskusia k článku Funradio pokutované za reláciu K-fun
ad tá pravopisná chyba : Tak takéto hrúbky sa mi príliš často nestávajú. :-)
Je zaujimave, ze tato relacia sa uz vysiela dost dlho, ale pokutu dostali az teraz. Ja si myslim, ze takuto pokutu by mali platit pravidelne kazdy tyzden, za kazdu odvysielanie K-Funu. A nezalezi na tom, ze to vysielaju az po 22. Lebo relacie, ktore urazaju ludsku dostojnost by nemali byt vysielane vobec.
Mali by potom zakázať erotické relácie v telke......
...podla mna tato relacia nema uroven...bez urazky
to zas niekto nevie prehltnut trosku srandy,kefan je dost dobry,doteraz nezabudnem ako si to chlapec rozdaval s tekvicou,ale ak chce niekto romanticke sracky stylu princ prisiel na bielom koni;bozky az po svadbe nech preladi frekvenciu.
A pre mňa je tvoj príspevok s jedinou chybou (pravopisnou). Btw. keby si videl pocuvanosti rádií v tom čase zistil by si, že vysielanie takéhoto programu vlastne chybou nie je, skôr naopak:)
Pre mňa je Funradio rádio z jedinou chybičkou a tou je práve K-fun.
Robia z komára somára!!!
myslim,si ze toto opatrenie zo strany kompetentnych je dost trapne..ako potom na co tu je ten zakon po 22hod?
Nechapme to ! Ohanaju sa tymto zakonom a ked to niekto dodrzi a vysiela nepristupne veci po 22hej tak aj to im vadi...tak to nema vazne logiku! K comu potom taky kokotsky zakon vlastne je ! ? A kedy maju take veci potom vysielat o 3tej nadranom? Suhlasim s Palom aj tak je mladez skazena..tak to maju jedno!
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň