Diskusia k článku Skončilo sa vypočúvanie kandidátov na post riaditeľa SRo
momentalne to najlepsie co sa da v slovenskom eteri najst.... len neviem, ci slovac dospela do stadia, ze je ochotna prijat skutocnu kvalitu, nielen pozlatko.... go fm go.... drzim palce
sklaol, si sedlak...a zrejme dost bezvyznamny a neschopny ak ti vadi ze ti nejaky vychodniar "ukradol" robotu.... je mi velmi luto ze uz nemozes dalej kopat kanaly, lebo tvoju robotu dostal nejaky cigi z Huncoviec a o tom ako funguje medialny priestor vies asi prd, takze ti to ani nebudem vysvetlovat... Edo mal pravdu :)
Sklaol ty si buran.Mnozstvo povolenej reklamy v SRo su 3%, v sukromnych je to 20 %. STV ti s reklamou kradnutou joj a markize nevadi ?A s pracou - Blava je Slovensko - kazdy schopny obcan tohto statu ma pravo pracovat kde ho prijimu.Metropoly vsetkych statov su plne ludi z provincii. Tebe to asi tazko vysvetlim
nehorazna blbost rusit fmko, nech sa pozru ako funguje fm4 vo vedlajsom rakusku, fm je na slovensku jedinecne to ak sa ten tupec materak stane riaditelom sro tak to mozme rovno zabalit, ked uz tak, nech je riaditelom farkasovsky, aj ked jeho napad zrusit reklamu v tejto dobe je dost mimo...
radio fm...kradne priestor medialny asi tak,ako skurveni vychodnari robotu v Blave.
je sice fajn v niektorych oblastiach ale stale neprimerane a neferovo profituje z reklamy urcenej pre sukromne radia a kradne = ako sa hovori priestor! Pri tom by nemuselo...zbytocna hamiznost zo strany SRo ...a potom figuruju v prieskumoch sukr.stanic...to ma ide najviac dozrat ked tam kartymiesaju a pritom tam ani nepatria.Len nech to preriedia.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň