Diskusia k článku Staň sa moderátorom Rádia Expres!
Pokiaľ sa GR SRo stane Rezník (v čo dúfam), SRo 1 sa bude ževraj opať omladzovať a zredukovať počet rozhl. hier - nechať len také, ktoré stoja za to (napr. vynikajúce boli Pán PtrsTEˇNOV, HRA O OBJAVENÍ INZULÍNU ...
Aj tak, Expres nech robí, čo chce, najlepších moderátorov má SRo 1 (M.Tvarožek, I.Ilgová ...)
nechajte ich žiť... je pravda, že podľa papiera nespoznáš osobnosť, ale oni hľadajú hlasy... HLASY... HLAS.. nie osobnosti, jasné?
Na počúvanosť 50% zabudni! Rádio Slovensko si bude môcť gratulovať, ak si behom 2 rokov udrží pol milióna poslucháčov.
........a vsetci zili stastne az kym nepomreli. :-))))
... kto by sa z normálnych Slovákov (ktorých dúfam je ešte stále viac než 50 %) chcel ponížiť a prijať takúto funkciu takého blbého rádia. To už upratovač suterénu v SRo na Mýtnej 1 má lepšie miesto než nejaký "Expresáků.
Dúfam, že sa tomuto rádiu zanedlho skončí sláva a SRo 1 bude mať počúvanosť vyššiu než 50%
to je blbost, ked bol naposledy konkurz, prijali vela novych ludi !
:-)
minule prijimali tusim jedneho a na konkurze mali asi 3000 ludi denne
to sa musis informovat na exprese nie tu :-)))
ale ved za poslanie zivotopisu nic nedas, skus a uvidis :-) drzim palec :-)
Pozdravujem vsetkych,
chcel by som sa opytat, ci mi niekto nevie povedat,ci sa tam da realne dostat,alebo je to nieco nerealne.Kolko ludi planuju prijat?1 z 3000, alebo viac? menej?
Dakujem
Ako môžu zhodnotiť na základe textu silu osobnosti? To potom musia pozvať na konkurz všetkých uchádzačov, nie.
VR- verejnopravny rozhlas. Aspon ja pouzivam takuto skratku. A s tou uzsou cielovkou mas pravdu.
Co je to ta skratka VR???
Jasne, ide len o praxy, vysoka pocuvanost je skor vysledkom intenzivnej kampane a sloganov, ako celkoveho programu. myslim, ze ked FUN rozbehne kampan a bude ponukat rovnako atraktivne ceny v sutaziax, tak ma na to, aby Expresu riadne ukrojilo a to pri zaxovani svojej odlisnosti a formatu stavaneho na daleko uzsiu cielovku nez Expres...
OK ale ja chapem ak im ide o pocuvanost ze robia to co robia(samozrejme okrem VR)A niekedy to nie je az takezle ako sa zda.
Ja nehodnotim kvalitu radia podla pocuvanosti, lebo vacsian ludi xce prave gycovity typ stanice- aj ked je jasne, ze ked ma napr. take Sity 0%, ze tam o kvalite tiez nemoze byt ani rec....
A potom maju pocuvanost 20%. Takze ucel svati prostriedky.
Hej, lenze v Exprese ix udusia a nedaju im sancu na vlastnu realizaciu...
Ale ty to nemozes vediet. Ved nechajme sa prekvapit. Podla mna je vela ludi na slovensku co by vedeli robit pracu moderatora.
No neviem ci hviezda, ale urcite nieco z toho vzide :-)
aj ked X uz velmi nepocuvam, v robote ako kulisu a doma pustim cd alebo vh1 a mam dusu na mieste. Po odchode Tomasa Durceka, Bary Stubnovej uz to nie je to prave orechove :-/
Toto nebolo rypanie, len taka srandicka.
myslis, ze z toho konkurzu vzide moderatorska hviezda??? Urcite nie a ak mi budes tvrdit opak, klames sam seba...
Peace...
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň