Diskusia k článku Rádio Flash končí s nádejou na návrat
Nemozeme tomu uverit, ze radio Flash konci. Pevne dufame, ze je to len tak na chvilu. Ved sa nam s nim spaja obdobie od puberty po vysokoskolske roky a odkedy sme v Londyne ani ziadne ine slovenske radio nepocuvame. Nie zeby sme to neskusali, ale proste ste najlepsi :-) Velmi kvalitne hlasy moderatorov, fantasticka hudba, vtipy, ktore spestria den, to vsetko nam bude chybat. Drzime prsty!
Je to skvele radio a dufam,ze jeho "navrat" nebude znamenat prepad resp. totalny obrat v tom, co nam doteraz davalo.Dakujeme.
Som velmi smutna z toho, ze moje najoblubenejsie radi skonci :( Vyrastla som pri nom a aj tie vtipy mi budu chybat :( Bolo to najlepsie radio a vzdy bude!!!!!!!!! :´( Maammiiiiiiii
Ved Flashko bolo najlebšie rádio a bude strašna nuda ak nebudem mať čo naladiť lebo žiadne radio sa mi tak nepozdavalo ako flashko držim palce a nech sa vam vysielanie podari opeť spustiť Marek
Podme strajkovat! Zoberieme kartony od smetiakov popiseme hesla a hopsa na platz
Ahojte, je ozaj veľká škoda, že moje najobľúbenejšie rádio musí skončiť, aj keď uz 8 rokov žijev v Bratislave, stále toto rádio počúvam, keď dojdem domov do BJ, ale aj cez net v Bratislave. Je ozaj jedinečné hlavne hudbou, ale aj moderátormi, snáď sa čoskoro vráti. Držím ozaj silno prsty
Toto radio nie je vynimocne iba preto, ze je presovske a skratka nase, ale je vynimocne najma ludmi a to ci uz moderatormi, technikmi alebo ostatnymi ludmi.Ja mu rovnako budem drzat palec, pretoze bez neho to bude v slovenkom eteri muka...
dofrasa. dufam, ze HEY to nedostane, Flashko proste patri k Presovu a aj ked ho nepocuvam 24/7, tak stale pre mna ostane radiom, pri ktorom som vyrastal. Drzim palce, aby sa to v novom roku podarilo spustit opat.
"Fleško" som rád počúval, keď som sa vrátil k rodičom do okr. Prešov. Bude mi chýbať. Zaujímalo by ma, kam tých 30 tisíc poslucháčov preladí. Vidím to na Východ.
Teraz však bude bojovať aj rádio HEY.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň