Diskusia k článku O post riaditeľa SRo bude bojovať 12 kandidátov
Ale musel by tam ist ako ucastnik mierovej misie :))))))
...to nic, robert je len "ina" societa. Check on radioweb.sk.Ludia rozmyslaju rozne...ci sa najde este niekto, kto tomu rozumie?
FUN som nikdy velmi nepocuval, mozno trochu v roku 1992, ked tam este dost valili Francuzi. Expres - to je format AC, dakujem, neprosim.
Zatial pocuvam hlavne Cesky rozhlas, cakam, kedy sa vzchopi Slovensky rozhlas, nech preladim.
Suhlasim s Anonymom.
A ty Robert co pocuvas, ked si taky mudry? Asi shitovy Expres, alebo fun.....
...robert, to je zufalstvo, co tu od teba citam.
Pekna svoloc to bojuje proti p. Machajovi. Asi kvoli tzv. radiu FM. Asi je nacase pozriet sa tomuto mediu na zubky, ci nahodou v posluchacoch nepestuje extremisticke nalady.
Alebo sa aspoˇ'n vráť do hrobu ...
Pekné :-)
L.K. by to mal vyhrať, alebop slečna Hilda :-)
Hura, budeme mat svojho uchadzaca L.K.. Konecne sa nieco spravy aj pre g-komunitu. Drzime palce!
Ved uz nebudte potentovani z toho tzv. Radio FM!
hej kexx mas pravdu. Ale priat mu vylet do Bagdadu s danskym pasom - to sa moze, nie?
No vidis, ze to ide povedat aj inak... priat niekomu smrt mi pride fakt hodne ubohe...
Mozno bude nieco pravdy na tom co hovoris...
Aj ja nemusim anonymov, ktori okydavaju kdekoho na nete. Ked sa tu vsak objavi kdejaky blbecek co si mysli, ze ked robi sefdramaturga 2vojke tak moze rusit Radio_FM o ktore nejake podobne sa uz roky snazi aj cesky verejnopravny rozhlas, nemozem inak. Sorac......
STOP MACHAJ ! ! !
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň