Diskusia k článku Vysielač Rádia Hey na pokraji zrútenia!
Vysielac resp.stoziar stale nebezpecne nahnuty.Tento vikend som ho videl zo Slavina.
dobra supa toto sak to radio pocuval len moj instruktor z autoskoly a to bolo tak pred rokom :D nikoho ineho nepoznam kto by to pocuval.. uz viac ludi poznam co pocuvaju devin a/alebo reginu :o) PORUCAM SA
no, radio je skutocne na pokraji zrutenia. nemaju vedenie, obchod, zopar piesni v archive, nevyplacaju mzdy a dlzia peniaze v principe vsetkym svojim dodavatelom od energii, cez sirenie signalu, ... . ked nas oslovili so spolupracou neboli schopny odprezentovat ani vlastnu pocuvanost na zaklade sekundarnych dat z medianu, kedze nemali na ich zakupenie.
zaujimalo by ma, s kym si konkretne hovoril? si si isty, ze si sa dovolal do radia hey?
volal som dnes do radia HEY a upozornil som ich na nepocuvatelnu kvalitu cez satelit, velmi to skresluje uz druhy den. Vobec o tom nevedia. Asi nemaju monitoring signalu cez satelit.
Myslim si že stav vysielača je podobný stavu rádia. Aj jednu aj druhé je tesne pred zrútením.
tu je zase toľko mediálných múdrcov,že by ich už bolo hádam aj treba vyvážať na export do Afriky...
prekvapuje ma ako tu niekto vie kolko ludi pocuva ci nepocuva radio. myslim, ze ciste vino v pripade Dr.sacharida je viacmenej kalne. ale zboznujem takychto mudrlantov, ktory len kecaju a ziaden vysledok za sebou nenechavaju. myslim, ze radio hey ma co povedat slovenskemu posluchacovi.A Mader je aky podla teba? ja ho teda osobne nepoznam, ale myslim, ze je to celkom v pohode clovek ako aj ostatni ludia v heyku.
Moji drahi, ja len tolko som Vam chcel, ved to radio anj tak nikto nepocuva, len ti co v nom vysielaju sa pocuvaju navzajom, takze ledabolo jeden vysielac hore dole... no. Povedzme si otvorene a nalejme si cisteho vina... nie je obchodne oddelenie, nebude vysielac... ja som to radio chvilu pocuval, ale odkedy som od nemenovaneho moderatora pocul o skreklynich novych zuboch a o kastrovani fretiek, stacilo mi...
no a ten mader ten akych ma okolo seba, taky je aj on sam...
asi im to niekto odpilil ... :) ale, nikoho to ani netrapi ... ked sa zruti nikomu to ani chybat nebude
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň