Diskusia k článku Voľné pracovné pozície v Rádiu Lumen
Dobrý deň, rada by som vám posielala zopár mojich básní, ak by sa Vám náhodou hodili do nejakej relácie...
V prípade záujmu, prosím pošlite mi vhodnú emailovú adresu na preposlanie... Ďakujem a prajem veľa požehnania do nastávajúceho týždňa!
S pozdravom, Horčinová.
Svetuškár sa z blata dvíha, čože je to? Fíha.. klíma... Sniežik nám už mojko nepadá, časy sa menia, blondína si v bare nohy prekladá. Tvárim sa, že časy smútku, nepozriem sa...!, ale vrátim sa o minútku. Éj, ty beťár kulifaj, čože si to vykonal. Je to hriech ty beťár starý. Vidíš Miška? Ten to válí. S brunetkami tancuje, je to hriešnik, ale aspon ne ma .... bu je
ukoncene stredoskolske vzdelanie nestaci? ved na vyske sa zatial pracuje...
nie som inteligent, ale talent mám..tak na čo také kritéria..cccc
priatelia...riesite tu nieco, co v tomto radiu aj tak nieje dolezite...poznam cloveka, ktory sa tam uchadzal o miesto, ale kedze svetuskar, ten najvyssi zistil, ze on prilis do kostola nechodi, tak mal smolu...a vobec nebol zlym moderatorom...takze ak sa chcete o miesto v lumene uchadzat, musite prist v ruchu a ovladat nielen desatoro, ale aj zdravas a modlitby...a pozor : udajne tam maju aj povinnost zdravit sa podla bontonu a nie slobodne...takze nie je med vsetko, co nam vcielky nosia...chi chi....ale nech sa im dari...
no,ono v dnešnej dobe ,keď máme kopec víkendových výkrmní "rýchlokvašiek",kde za poplatok a 3-5 rokov chodenia na tieto víkendové seansy dostanete aj titul.Takže ho dnes požaduje skoro každý.Pritom mnoho dobrých novinárov má ukončenú "len" strednú školu,ale sú výborní.Mali výbornú prax.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň