Diskusia k článku Do Jemných Melódií nastupuje nové vedenie
No ale tie ceske maju od "zabavania" veeelmi daleko. Vid Frekvence 1,ci Evropa2, tie ich exhibicionisticke reci sa pocuvat fakt nedaju. Tebe to snad pride originalne?
Sranda, ja zase toto iste hovorim o vasich radiach a pocuvam prevazne vase... Hudbu totiz pocuvam zo zariadeni urcenych na jej pocuvanie, teda mp3, cd.. Radio podla mna ma v prvom rade informovat, zabavat a odovzdavat info, to bolo odjakziva jeho poslanim..
Určitě je lepší poslouchat hudbu než moderátory :-)
Já se Vám divím, že se Vám nelíbí jemné melodie.Jsou úplně bez reklam a ty my nepotřebujeme.Naše české radia mají jen samou reklamu a malo hudby.Proto české radia neposloucháme!!!!!Jen jemné melodie,Hey a Zet.Vy slováci jste super!!!!!
No musim suhlasit s palom. Ved u nas kazda stanica je pomaly bez moderatorov- len sama hudba. A aby toho nebolo malo tak ta ista hudba dokola. Nech sa skusia pozriet napriklad na nemecke radia na akej su perfektnej urovni. Netreba aby boli take dobre ale aspon uroven ceskych by dosiahnut mohli a smola ze im necahaju ani po paty. Snad sa niekedy spamataju!
No ešteže sa slovenský éter neriadi názormi hŕstky krikľúňov na tomto fóre.To by dopadlo!
je to len slizsky kolovratok pripojeny k uplinku na Kamzik.
Vidis, ja zasa hladim na tu hud.zlozku a ta je na nasich staniciach tak o 3 triedy lepsia v ramci formatov. Samozrejme, aj v CR maju par vybornych stanic, ale bohuzial mimo Prahy ich terestricky nechytim...
A u nas nie su stanice na jedno kopyto? Ved kazdy sa ubera smerom viac hudby, menej slova, ziaden program nic.. Nie je to na jedno kopyto? Ceske stanice su rozhodne lepsie, viac daju posluchacovi ako nase.. Ja osobne ich pocuvam na dialkovu antenu a som rad, ze ich chytam...
Biscuit má recht.Pražský éter je super.Vždy si naladím RADIO 1,BEAT alebo RFI(RadioFranceInternational).Mimo Prahu to je bieda-ešte väčšia ako SK éter.Počet staníc je nepomerne väčší,ale skoro všetky stanice sú na jedno kopyto.U nás v Čadci môžem ladiť z CZ:ČRo1-Rádiožurnál-moja najobľúb.stanica,ČRo3-Vltava-tiež super,ČRo-Ostrava,ČRo-Olomouc,FREKVE NCE 1,IMPULS,RADIO Helax-dance,celkom sa dá.HEY OSTRAVA-rock,tiež OK,RADIO ČAS,PROGLAS,EVROPA 2,RADIO ORION,RADIO APOLLO.
Ano, nepocuvam ich, ale ludia takuto stanicu chcu, to je to najpodstatnejsie. Je to sukromna firma a frekvencie, na ktorych JM vysielaju boli urcene pre sukromneho vysielatela.
Len tak mimochodom, napis, co podla Teba by teda nebolo plytvanim frekvencii.
A ze mame Cechom co zavidiet? No okrem prazskeho eteru je to daleko vacsia bieda nez u nas. Same Impulsy a Blaniky-dakujem, neprosim!
Cakal som, ze sa ozves. Uz sa z Teba stal obhajca tejto hrozy, aj ked ju asi nepocuvas. Jednoducho mam nazor, ze na taketo nieco vyplytva prakticky celoplosnu siet zenevskych kmitoctov je bohapuste plytvanie. Nejaka "ekonomika" ma ako posluchaca nezaujima. Rozhlasovy eter v Cechach je tiez dost hroza, ale stale im mame co zavidiet. Tak hlboko sa tam zatial nikomu nepodarilo klesnut.
Lengyel ide skusit obchod s Vivou ? Konecne ?
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň