Diskusia k článku Doplnené foto: Ranná šou s Adelou a Sajfom z nového štúdia
Tak pozerám tú rannú show na JOJ, je to asi 2 sekundy pozadu oproti FM signálu FUN rádia.
stary projekt.. a aj ked je patri kkt pre mna osobne tak toto mu aj pomerne vyslo..
Tiež sa mi tak zdá a verím že hotové štúdio bude vyzerať ináč. Dúfam že ranná šou bude v archíve na webe Jojky, naživo nebudem mať možnosť ráno pozerať. Som zvedavý na nové štúdio v hotovom stave
No jednoducha odpoved-tie fotky su predsa z obdobia, ked bolo studio iba vo vystavbe, preto tolko kablov :)
Pozrel som si fotky nového štúdia Fun rádia a tiež som si pozrel na stránkach rádia One vo fotogalérii fotky štúdia One v BB a mám taký pocit že v tom Funku v novom štúdiu vidno príliš veľa káblov oproti štúdiu One v BB. Úplná hlúposť ale všimol som si to...
Mozno tych relacii bude opat viac. Nechaj sa prekvapit.
funkoooo take studio a vysiela z neho nazivo podstate len tri relacie... velka skoda... to aby sa vratili k hovorenemu slovu pocas celeho dna
Neviem si predstavit, naco je Je__ym melodiam take studio. Im by malo stacit PC privesene na DSL a uplink do radiokomunikacii.
Rovnake vybavenie ako maju uz niekolko rokov Jemne melodie, staci sa pozriet na ich foto studia - pult napriklad:)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň