Diskusia k článku Rádio G3 prišlo o licenciu a pravdepodobne skončí
Ono to už raz "OK" dopadlo, škoda ze sa to v článku nespomína. Rádio ADUT a G3 nie je jedno a to isté. Tiež tam medzitým došlo k odobratiu licencie a potom ju získal nový subjekt. Ak by sa to stalo aj tretíkrát, bolo by to obchádzanie zákonov a nekalá súťaž.
Bolo by mi naozaj ľúto ak by Záhorie stratilo G3.Počúvam ju už viac než 10 rokov ešte bola pod iným názvom a zvykol som si na jej vysielanie aj ked sa tam vymenilo dosť moderátorov ( aj dobrých )no je to stále naše rádio a počúvam ho veľmi rád.Škoda je aj piatočného večerného vysielania o našich láskach.To bývalo úžasné.Verím že to dopadne OK
a takto nasa podarena rada likviduje regionalnych vysielatelov.. preslapy celoplosiek nechava bez povsimnutia, max urobi bububu
Tiež si myslím ,že pôjde len formálnu zaležitosť.
Poukázalo sa na problém vyvodia sa z toho patričné personálne sankcie a rádio na jar beží ďalej.
Skôr by ma zaujímalo či sa po doručení správy od rady do 30 dní radio odmlčí, alebo sa odvolajú na súd čím by rádio bežalo ďalej až do rozhodnutia. Hneď bude jaro a licenciu majú naspäť.Poslucháči možno ani nepostrehnú nejáke problémy .
To je môj vlastný názor
A pritom to urobili uz druhykrat. Kedysi aj Radio Adut vratilo licenciu a ziskalo ju znovu. Pokial im to RVR aj po treti raz udeli, bude to trosku zvlastne.
Skončí to asi ako väčšina regionálných frekvencií...Priklepnú to celoplošným vysielateľom či nezmyselným projektom. Silné zmysluplné regionálne projekty nemajú u rady šancu.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň