Diskusia k článku AKTUALIZOVANÉ: Vznikne Rádio Piešťany a Zelené Rádio
+48° 37' 25.28", +17° 41' 26.97" ... Baraní Majer
toto je Vaše ? http://maps.google.com/maps?q=48.623688 ,+17.690825&num=1&t=h&vps=4&jsv=278a &sll=48.62397,17.691003&sspn=0.00256 4,0.004823&ie=UTF8&hl=sk&geocode=FUj w5QIdyfANAQ&split=0
Radio Piestany sa pomalicky, ale isto pripravuje... O chvilu sa uz dockate :)
Uz pisem tretikrat, ze konkurzy sa este neriesia...
ludia nemáte niekto emil alebo kontakt na rádio piešťany.<br />
Prosím<br />
vďaka
ahoj ľudia neviete niekto kontakt na rádio Piešťany, chcem im napísť email ohladne práce,ale nikde ich nemôžem nájsť.
Diky
Tieto otazky sa budu riesit az na Jesen, takze potom sa uvidi co a ako..
Dobrý deň, veľmi rada by som pracovala ako moderátorka vo Vašom rádiu.Som komunikatívna a práca s ľudmi ma napĺňa.
V prípade záujmu veľmi rada zašlem životopis.
S prianím príjemného dňa
Dominika J.
Skus napisat na ich kontakt, nie sem. Urcite potrebuju ludi, no hladaj, kde treba.
Dobry den mam zaujem byt moderatorkou vo vasom radiu. Budete robit konkurz??
z iného webu: "Rádio Piešťany bude vysielať na frekvencii 90.2 MHz zo strechy sídla spoločnosti v centre mesta. Vysielanie chce spustiť v treťom štvrťroku 2010."
sídlo spoločnosti ? Krajinská 3 (podľa OR) – 3oj poschodová budova medzi 8 poschdovými ??? Redakcia ? Teplická 63 – prízemná/1poschodová zástavba v centre mesta ???
si snáď dělaj kozy ...
aké legálne súkromné rádio v FM pásme bolo skôr v PN? žiadne
Toto nie je pravda..
Frekvencie 94,7 MHz v Banskej Bytrici a Topoľčanoch licenčná rada presunula do jarného výberového konania. Pre projekt Rádio Rock bratislavskej spoločnosti Zed-Commercial ich koordinovalo nitrianske Rádio One. Uchádzal sa o ne aj Slovenský rozhlas. "Telekomunikačný úrad nám zaslal nesprávnu informáciu, že kmitočty sú vhodné iba pre Rádio One. Keďže tak mohlo dôjsť k diskriminácií iných uchádzačov, neboli tieto frekvencie pridelené," vysvetlil pre Mediálne.sk riaditeľ kancelárie RVR Ľuboš Kukliš.
Zdroj: medialne.sk
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň