Diskusia k článku Slovensko má o jedno lokálne rádio menej
pre Miro:
Neboj sa 90,4 dostane to ešte jedno lepšie rádio, uvidíš ktoré...
no ja som wow pri ZM pocuval dobry signal mali rozny rds najprv myslim wow 90,4 potom v takych v oblucikoch a uz je v cudu dufam ze to dostane go deejay
...je všeobecne slabé pokrytie signálom tej-ktorej rozhlasovej frekvencie. Ja sa tomu síce nerozumiem,ale keď jazdím po Slovensku,tak moje autorádio sa správa,ako keby som jazdil v samých tuneloch. Ani jedna stanica mi nehrá stopercentne čisto. Vraj je to tým,že na Sk sú slabé dokrývače. Už v susednom Česku sa moje rádio chová normálne. Funguje AF a hlavne stanice nie su zašumené. Možno by nebolo na škodu,keby aj spomínané rádio WOW malo silnejší výkon s väčším pokrytím. No len problém je tu naozaj s peniazmi,so sponzormi... je to vlastne celé o peniazoch.
vsetci tu o tom pisete ako keby ste do toho videli a vobec nic neviete...skuste sa niekto opytat majitela preco skoncilo a potom mudrujte...
všetci velmi dobre vieme o ake radio ide.je to radio wow.najprv začnu potom skončia
sa u túto frekvenciu môže celkom reálne zaujímať Go deejay a možno by to mohla byť výzva aj pre Rádio Yes,lenže pre toto rádio je prevádzkovať a najsť peniaze na prevádzku vysielača skôr utopia ako realita...
že sa frekvencia objaví v konaní už tento rok, najskôr asi jar budúceho roka.
Súhlasím s tebou, podľa mňa by sa o túto frekvenciu mohlo zaujímať Rádio Hit FM ako dokrývač na ťahu Trenčín - Prievidza, hoci oba z týchto vysielačov sú relatívne silné alebo Expres, ktorý by tak zmazal možné biele miesta na rovnakej trase, ktoré nepokrýva slabý vysielač z Trenčína ani ten silnejší Prievidzký.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň