Diskusia k článku S Fun rádiom od januára ešte viac zábavy
Ďalší onanista píšuci nezmysly na obzore :)
kopia Europy 2 :-)
- Party Fun ako aletrnativa k Dance Exxtravaganza E2.
- Fun Radio Večer - presne podla E2 Vyber si na Maxximum
- Zriadili si na Pokeci miestnost, presne podla E2 Vyber si na Maxximum
Na zamyslenie...
No a kde boli tie tvoja tlacove spravy ked expres od septembra menil program .. :D :D prsim ta si smiesny ...
Pokial bude aj Fun otravovat s kazdou blbostou, budem to tiez kritizovat :) Info o programovych zmenach je vsak naozaj velmi dolezite na tlacovu spravu :)
Ako som už v inej diskusii spomínal, na tlačové správy z Fun rádia si budeme musieť zvyknúť. V tomto Funko zatiaľ za Expresom zaostávalo. Niektorí samozrejme na tlačové správy Expresu nadávali, ale pri Funku to budú určite obhajovať :-) Ide však o to, aby médium informovalo o svojich aktivitách a tým sa viac zviditeľňovalo
Kasli uz na neho :) Monti je ocividne uchyl, ktoremu primitivne vyvolavanie flamov na diskusiach sposobuje sexualne vzrusenie :)4
hehe ... to hovoríš ty no ale hlavne že nás je toľko že by sme fun udupali ... :D
Teší ma,že každým príspevkom len dokazujes,že Expres má najhlupejsich poslucháčov spomedzi všetkých slovenskych rádií :)
Vidis, mne zas nikdy nesedeli moderatori typu Zablacka, Mirec, o takom Julovi Pythonovi ani nehovorim :) Pre mna bolo najlepsie obdobie Funka roky 1998-2002
To sa da tak nazyvat? Pre mna Fun nie je zabavne roky... Zabavne bolo v case 12 a viac rokov spet, ked vysielali Zablacka, Nikodym, Julo a pod. stara garda, neviem uz mena... Boli sutaze, zabava, vtipy... dnes? trapas... :-( ako vsade... Aj napriek tomu je Fun jedno z najlepsich medii u nas...
jaj bože strašne sa musím smiať :D :D :D :D na vás takú závysť som ešte nevideľ ... :D :D :D držím palce Fun odpadu aby si polepšil no :D :D :D :D
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň