Diskusia k článku Fun rádio sa spojilo s hokejom
Agentka:-) nebudeš ty hovorkyna zvazu? Trepeš.
Babitzová okolo seba kope ako zdochýňajúci kon. To, že od Expresu sa hokejový zvaz odklonil na poslednú chvíľu je dielom hlavne jej arogantného prístupu, kedy si práve Expres začal dávať podmienky. Situácie sa tak chopilo konkrenčné Fun a dalo podstatne lepšiu ponuku. Tie rečičky o vyhodených stámilionoch Eur jej zožerú snáď len niektorí poslucháči Expresu a čitatelia bulváru. Buď klame alebo je tak hlúpa, že si nedokáže spočítať 1+1 a mala by radšej okamžite odstúpiť zo svojho postu, skor než Expres definitívne svojou politikou potopí!
Kauza rádií: Vyhodili expresáci státisíce do luftu? (do 6.1.2011 to bolo 138-tisíc Eur):
http://www.pluska.sk/sport/hokej/hokej-ms-2011/akt…
Škandál: Hokejová vojna rádií:
http://www.pluska.sk/sport/ostatne/skandal-hokejov…
Pozeram, ze montiho nam uz opat pustili z blazinca :)
Ved STV bude vysielat MS ... pocul som uz o tom ... takze ak GUMENNA ZEMKOVA nezrusi TROJKU tak bude vsetko ok...
Este je velmi predcasne hodnotit, kto to ako zvladol, ked MS zacnu o az o 3 mesiace. Predpokladm, ze s MS v hokeji im budu pomahat sportovi komentatori z STV alebo nejaki byvali/sucasni hraci/treneri. Konieckoncov, Fun uz nejedenkrat spolupracovalo aj so SRo, takze nechajme sa prekvapit :)
Ale to Fun chce a musi byt v kazdej riti?! Ma dobru hudbu, obstojnych moderatorov, no nech sa netvari ako jedine a najlepsie radio vo vsetkom! S tym mi idu na city... Radio Slovensko ma profikov, ktori sa venuju hokeju (a sportu) cely rok a nejdu sa z toho pos*at. Rovnako predpokladam spickove spravodajstvo Hornetu...
Fun, ste dobri, no na sport tu mame aj lepsich. A aj ked vas obcas naladim, kvoli hokeju to nebudete :-)
najviac hokeja bude mat pradsa Hornet radio.ved Hornet aj nasu hok.ligu vysiela od17.00 a sro1az niekedy okolo18,30.
Hahaha už je to tu bitka aj tak fun bude hovorit to isté čo SRO 1 ... takze ...
Rádio Slovensko to môže mať najlepšie, keď o tom nikomu nepovie... Nariekanie v diskusiách nestačí.
Radio Slovensko sa tomu venuje uz teraz ;o)
kto bude venovať najviac vysielania majstrovstvám sveta v hokeji sa dozvieme až počas ich konania. Možno to bude Fun Rádio a možno Rádio Slovensko. Ja len pripomínam existenciu špeciálneho streamu venovanú zimnej olympiáde v roku 2010.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň