Diskusia k článku Rádio One začalo vysielať v Liptovskom Mikuláši
Fun nemoze ist na 107,1 zo Sitna kvoli blokovaniu leteckych frekvencii, preto ta prekoordinacia do Levic.
a ak správne pozerám do toho zoznamu tak ak spravia vysielač alebo vykrývač na Sitne na rádio Fun -tak ho budem vedieť zachitiť z 3 vysielačov - Lc , BB , a Štiavnica
vďaka za info : uvidím či skôr budem počuť z kade sa mi ozve One rádio či od LC alebo od LV aj keď typujem asi od Lv sa mi nebude dať chytiť a pri výkone 0,20 kW , od Lv musím aj Fun rádio počúvať na povale . a vďaka aj za ten podrobný zoznam Fm frekvencií , to som ani netušil ,že sa má stavať nový stožiar na Špaňom laze . ešte raz vdaka
One bude mať v Lučenci vertikálnu polarizáciu, tá sa lepšie širi, snáď niečo chytíš. Ale One pripravuje vysielač 92.3 v Leviciach kóta Šiklóš - Vápnik, 270 m (uvedené na http://www.power.szm.sk ) tak možno chytíš to.
Lenze Fun ide z Blatneho a s 10 kW a One planuje inu lokalitu a 0,5 kW. Tak si moc nefandi - bez anteny si moc neskrtnes :-)
dúfam že v okrese VK sa bude dať chytiť rádio One ? ale typujem že asi áno , keď mám od LC Fun rádio a hrá v pohode tak asi bude hrať aj toto , a to ja bývam od LC asi 42 km .
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň