Diskusia k článku Europa 2 s Evropou 2 majú spoločnú súťaž o ojazdené Ferrari
No trochu som ten moj prispevok zle formuloval :) Vyhercovi radio samozrejme zakonnu poistku platit nebude. A som zvedavy, kde na to ten pubertak, ktory ma problem aby mu prachy vystacili sotva na kredit do mobilu zoberie :) Ked si vezmes prevadzkove naklady takehoto auta, tak za rok ta to bude stat mozno tolko, co nova Audina :) A pokial je to auto skutocne havarovane, tak jeho predajna hodnota ide velmi prudko dolu, takze ani jeho predajom vyherca moc netrhne.
co si myslis ze kto plati poistku? no ved majitel takze aj keby malo zakonnu tak to je uplne zbytocne ;-)
Aj ja sa pridavam k Stanovi a volam po bane k tejto IP :)
No a este pridam taku perlicku: To Maresovo auto je vraj uz 2x havarovane a bez zakonnej poistky :) Pre vyhercu to bude pekny danajsky dar :)
Pozri si lexikón SJ volne dostupný okrem tlačenej verzie aj na slex.sk a nerob zo seba väčšieho v vola, než si (stačí vnímať občas čo tu píšeš) a i tentokrát si vedľa:
treba
vetná prísl. v min. a bud. so sponou bolo treba, bude treba v zápore netreba, nebolo treba, nebude treba
vyjadruje potrebu, nevyhnutnosť vykon(áv)ať dej, je potrebné, žiada sa, načim: treba si dávať pozor; má všetko, čo treba; bolo ti to treba? na to bude treba viac peňazí; netreba sa prenáhliť; treba povedať, poznamenať, že ...
l niečoho treba ako soli veľmi; tak mu treba! zaslúži si to (výraz škodoradosti); nebolo mu viac treba
Redakcia: zakažte už príslevky z adresy pp.slovanet.sk - nedajú sa tie bludy už čítať.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň