Diskusia k článku Rádio Expres má nové facebook aplikácie
Každý jeden príspevok od montiho ma len utvrdzuje v názore ,že Expres má suverénne najhlupejsich poslucháčov zo všetkých slovenskych rádií :)
Tým "sme" si sa buď usvedčil, že tam pracuješ, alebo si blázon. Zdravý človek si nemusí mastiť ego tým, že počúva "číslo jedna", ale počúva to, čo mu je najbližšie.
A keby náhodou, vôbec Expresu nezávidím, že je najpočúvanejší, mám na háku, že kto je najpočúvanejší, nežijem z toho ;)
taký niktoš jak si ty mi nebude rozkazovať čo ja mám robiť ... ja predsa nemozem zato že nikto nevie zozrat to ze sme proste cislo jedna :D
Chod radšej trtkat s Wallnerom a neotravuj tu vzduch!!!
Debilko je ten kto ta rano obuva a vecer vyzuva ...cize ty ... :))) a mna netrapi ubohe fun a k tomu powerplay raz som odtial pesnicku co uz expres davno hraval takze neviem no
Ja som vedel, ze trafena hus zagaga :-D Pokial viem, tak Fun, _FM a urcite aj dalsie mensie radia maju svoju stranku prepojenu s FB a dalsimi aplikaciami uz vyse roka :) Nehovoriac o tom, ze Fun dava k skladbam predstavenym v Powerplay aj komplet text a videoklip a moznost hodnotenia je samozrejmostou :) Ale vysvetlovat to debilkovi ako ty je ako hadzat perly sviniam :)
zase z vás ide nič iné len závisť ukáž mi iné rádio na SR čo má také niečo nikto !!! :D :D jaj dobre sa baví na vašej závisti :D :D
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň