Diskusia k článku Best, Go DeeJay, Wow a Europa 2 chcú nové frekvencie
Tak tu by viac pasovalo BEST PO a BEST KE ....... ale mňa to zaujíma hlavne kvôli tomu , že tieto dve frekvencie musia byť pridelené spoločne...... teda ak by vysielali 2 rôzne programy nerušili by sa navzájom ??? Myslím, že KE frekvenciu v PO sa asi ani nepodarí naladiť a rovnako ani PO frekvenciu v KE. Tak , že nemal by byť problém. Či???
to fakt? a nestaci jeden ako npr.BEST vychod? AJ BEST Bratislava a Trnava maju rovnaky program myslim
Tuším, že by to mali byť 2 samostatné okruhy.
Bude vysielať samostatne Rádio Best PO a Rádio Best KE??? Tak ako som sa to dočítal na jednej stránke??? Alebo budú vysielať tieto dve frekvencie rovnaký teda jeden program???
94,8 Košice bude žiadať asi Dobré rádio, určite aj SRo bude žiadať ako vždy cudzie frekvencie... alebo aj iní vysielatelia
S tym suhlasim. V porovnani s minulostou som vsak zvyknuty na o nieco bohatsie vyberove konania. Aj ked ke pravda, ze nech je tam radsej menej frekvencii ktore budu spustene, ako kopec frekvencii, ktore po udeleni pojdu takpovediac do "suflika" (prikladov z minulosti je myslim viac ako dost ;)
robit radio nie je zlata bana... Koordinovat mozes aj ty - hocikto. Nik sa do toho nehrnie:-)
ale rada by okrem pridelovania novych frekvencii mohla konecne urobit poriadok vo frekvenciach dlhodobo nevyuzivanych / zbytocne obsadzovanych.
A k teme: Som sam, alebo sa ja vam zda toto lic. konanie akosi chudobne na pocet frekvencii?
Je to uverejnené aj v dnešnej Pravde..na strane 9 napravo.
Best-u by som po spustani BB s x-terminmi ten datum neveril:-) Hlavne nech si daju dokopy stream v Ziline:-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň