Diskusia k článku Radiá Kiss a One dostali upozornenie za nevyužité frekvencie
* aj kompetentný z rádia , ale pre " radosť poslucháčov " v tomto smere nerobia nič.
Stanley622 o vypnutom vysielači vedia asi všetci , najmä tí ktorý sú v blízkosti neho ( ja do tej skupiny žiaľ nepatrím) , keďže nebývam v blízkosti danej frekvencie, ja čakám na Lc vysielač a to ticho tam na frekvencií 93,5 asi zostane navždy, ak samozrejme rádiu One rada nedá pokutu za nevysielanie alebo ešte horšie odobratie frekvencie.
aj na 92,3 FM je už dlho šum v LV aj rok a už by sa mohli pohnúť stále sa na niečo vyhovárajú. Za tak dlhý čas to už mohli dávno opraviť
Preco sa cudujes tomu upozorneniu. Kiss v Roznave v case kontroly (tj. 28.9.2011) nevysielal a teda upozornenie je na mieste (mozu byt radi, ze im tu frekvenciu nevzali, nevysielali na nej viac ako 11 rokov!). Od polovice januara je 89.0 MHz v prevadzke, takze pokial to tak ostane, dalsie upozornenia uz nebudu.
https://www.radia.sk/diskusia/clanky/2496_jemne-me… tu je diskusia aj k rádiu kiss a tam ten dotyčný spomína ,že bol zapnutý začiatkom januára .
@Niecze: V clanku sa pise, ze Rada a TU SR overovali frekvencie vlani v oktobri a tohto roku v januari. Predpokladam, ze Kiss bol zapnuty mozno par dni po tej kontrole.
pokiaľ viem , tak na jednom fóre som čítal od jedného chlapíka čo býva v Rožnave , a ten vravel ,že Kiss tam už funguje ,tak neviem prečo chce rada Kiss v tomto smere upozorňovať , One môže pokarhať , za Lc už vyše roka je na ich frekvencií 93,5 iba šum , tak by mohol One "pohnúť " kostrou a spustiť daný vysielač , aby ich už rada nemusela riešiť .
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň