Diskusia k článku Video z verejného vypočutia. Čo záujemcovia sľúbili?
Vsimli ste si ze zetko obnovilovysielanie?skoda ze len na internete...a skoda ze tam bezi len hudba bez moderatorov...mohli by aspon obnovit tanecnu party...znovu by bolo co pocuvat pri letnych veceroch pri grilparty :D
Ten odkaz na medialne som dal už pred hodinou do diskusie o radiu Viva
Zabudol som na zdroj.. https://twitter.com/# !/strategiesk
Bude na nich vysielať INFO Rádio.
hmmm.. ake su to vlastne hlasy z regionu? ze ziaden nepoznam :/ Snad nie tie z KTV (Kysucke TV vysielanie)
Mám taký ciťák, že 94,5 dostane Rádio Sever, RVR vždy deklarovala ako presadzuje lokálnych a regionálnych vysielateľov!
Ten projekt nema s cadcianskym radiom nic spolocne.
No nieco na tom asi bude :) Konzultacna agentura ma pravdepodobne zmluvu vzdy len s 1 radiom. Takzo predpokladat, zeby X toleroval spolupracu BCI i s Radiom Hey. A konieckoncov, staci sa zapocuvat do vysielania X, to co za posledne 3 roky predvadzaju,to uz aj E2 znie profesionalnejsie :) Spoliehaju skor na zvyk posluchacov. To sa ale s preformatovanim Hey a nastupu "novej Vivy" zmeni :) Uz sa tesim, ze konecne sa zatuchnute vody slovenskeho eteru daju do pohybu :)
BUDE:-) LEN TO POSTRIHÁME NA JEDNOTLIVÉ PROJEKTY:-)
Rádio Plus si koordinovalo aj Nitru 105.9, no tam ten projekt nedostal zelenú.
Podľa článku Expres už nemá nič s BCI. Tak preto sa Expres už nespráva tak profesionálne ako to bolo kedysi. A dovolím si tvrdiť že urobil nejaké tie chyby. Som zvedavý čo sa udeje s Hey, ich súčasný formát by BCI určite neodporúčala
Len aby sa naplnila aspon vacsia cast tych predsavzati :-( Ked by vyuzili vsetky vysielace, spustili nonstop moderovane vysielanie a rozbehli marketing, je sanca pozdvihnut Vivu na ovela vyssi piedestal, nez je to dnes. Skoda toho posramoteneho imidzu, ktory odradza cast potencialnych posluchacov od ladenia inak schopneho radia - aspon z mojho pohladu.
A čo je akože špatné na Vive
To radio je úplne v pohode
Zrejme si iná veková kategoria
Dúfam že budúci vítaz si zachová pôvodnú štruktúru a vítam dokrytie miest nad 10000 obyv. a 24 hod moderovanie
Uplny suhlas s Tiborom.uz dajte pokoj s tou Vivou! ved to uz nema obdobu. nechapem, ze toto radio stale funguje!!!!
20 kW pre lokalne radio nepovazujem za optimalne, ale ked sa nad tym zamyslim, najvacsi prinos ma prave ten jediny lokalny projekt, ktory sa o ten kmitocet zaujima. Ak nie oni, potom najskor Hey alebo E2.
Podľa medialne.sk sa členovia rady nepýtali na podlžnosti. Takže sa budú zrejme tváriť, že akože nič.
Mna nostalgicky oslovil projekt, obnovujuci Zet a hoci aj tam je viac "ale", je iste, ze je to jediny projekt, ktory by vyuzival danu frekvenciu na regionalny projekt.
tu funkciu lokalneho radi celkom uspesne plni zilinsky FRONTINUS....a ludia ho aj pocuvaju a udalostami pokryvaju aj Kysuce...takze dufam, ze to nebude len pracka penazi
Tak p. BACA si chce zalozit vlastne radio.Clovek,ktory nema chrbtovu kost chce zas dostat k sebe preprate peiazky.Krasa...
Co sa tyka radia VIVA,myslim,ze tuto znacku by bolo dobre zmiest zo stola uplne.Rada sa nedopatra, kto je vlastnikom...Aj ked je jasne,ze p. Bartos a spol maju v starej spolocnosti podiely.
94,5tka , tak tu by som privital EUROPU2 a ziadne HEY,ktore dlzi peniaze kde sa len clovek pozrie
Ked uz maju vlastne radia take mesta ako Skalica, ci Banovce nad Bebravou, tak preco by ho nemohla mat aj Cadca? Aj ked je pravda, ze ze som zvedavy, ako sa vysporiadaju s (ne)bonitou obyvatelstva na hornych Kysuciach. Ale pokial to nema byt dalsia samohrajka, ci pracka spinavych penazi (alebo oboje dokopy), tak im drzim palce.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň