Diskusia k článku VIDEO: Tlačová konferencia Viva Production House, s.r.o.
Ked to video bude mat lepsi zvuk, mozno si to aj pozriem. :-)
A inac ako je to dost sranda s panom Hoffmanom. Ze sa tak narychlo znova objavil v or. ako predseda predstavenstva. A za chudacika sa nikto nepostavil a nepripravil podklady na licencne konanie. Sak uvidime ako sa postara o vysielace a sirenie signalu pan Hoffman. Sa mi zda tak trochu novacik v tej funkcii. Sak nevadi svoju robotu odviedol, Viva a. s. licenciu nedostala. Cela tato vec je zaujmava.
Ja si myslim ze clovek, ktory je advokat, asi vie co je to vypoved pod prisahou, ked hovori o firme, ktora sa 4 roky venovala pravnym sluzbam, su v nej 2 osoby, teda majitel a koncipientka, ze dokaze viest radio... je to trochu divne. Mimochodom koncipientka moze byt zamestnana iba vo firme ktora poskytuje pravne sluzby, a pokial viem advokat musi okamzite ohlasit v advokatskej komore ze konci.Dalsia vec je ta ze firma sidli v bytovom priestore, zaujmave. Na utiahnutie vysielania celoplosneho radia trosku malo miesta. Ale dobrych ludi sa vsade vela zmesti, a zly sa natlacia, no nie? A inac, pokial viem tych ludi, ktorych osocujete mozem aj nejako ohodnotit, totiz oni vysielaju, a aj vysielali aj v inych radiach predtym. Ale bohuzial format pana pravnika ohodnotit neviem.
a tá nesympatická osoba aspoň mohla vysvetliť prečo dlhodobo nefungujú niektoré vysielače a ďalšie pravidelne vypadávajú
to je Vaša subjektívna úvaha, ťažko na ňu reagovať
príspevok bol vymazaný z dôvodu porušenia pravidiel diskusie
- redakcia Radia.sk -
Mozu mi tito kreteni vysvetlit jednu vec?Vo videu sa spomina, ze maju zabezpecene sirenie signalu so spolocnosou Towercom...to iba jasne ukazuje ako zavadzaju!!!Viva Production House, s.r.o. nema licenciu na vysielanie spolocnosti radia VIVA.Tu ma v sucasnosti vyhradne spolocnost VIVA radio .Tak co tu pan Bartos keca o tom, ze nepridelit znovu licenciu prave im je lupez za bieleho dna....No az sa mi rozum zastavuje
Ja teda neviem, co mam na tuto frasku povedat.Musim len kostatovat, ze tito pani si za neuspech mozu sami.A teraz rozohrali medialnu vojnu!!!Ved ak som som zapisany v spolocnosti,ktora je v konkurze, preco by mala byt rada povinna pridel im licenciu na inu firmu, ktora je nezatazena dlhom?Rada to urobila velmi dobre!!!
Je to jediné rádio, ktoré doma počúvame s HITMY všetkých čias. Druhé také nieje.
Jediné poriadne rádio, ktoré sa dá počúvať aj to zrušia??? Čo sa čudujem, žijeme na Slovensku... musia ho proste zachrániť
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň