Diskusia k článku Rádio Piešťany plánuje pokryť Bratislavu
No dobre, tak pokial sa radio takto vyprofilovalo a ma par skalnych posluchacov po celom Slovensku, tak nech je a nech vysiela. A pokial je zamerane na specialnu hudbu a navyse ak ma peniaze, tak nech koordinuje vysielace kade tade, aj v BA aj v NR aj v KE. To je len dobre. Ale preco sa potom taketo radio vola Piestany? To nechapem...
Pre ludi, ktori maju radi kvalitnu a pohodovu muziku (bez zbytocnych sedlacin, kolotocarin a pod.) sa to radio imho moze volat aj Jerevan (a aj tak si ho naladia). Aj ja ako Dolnokubincan si ho cez net obcas pustim (a jeho pripadnu pritomnost v eteri u nas v DK by som len uvital). Navyse radio Piestany vnimam v prvom rade ako radio o hudbe a nie ako radio, ktore by sa primarne zameriavalo na info z regionu. Konieckoncov slovo hra na tomto radiu (vynimajuc vecerne specialy) len druhradu ulohu (kedze cez den hraju len prud hudby).
Tailor-no s takimto slovenskym myslenim mozno aj hej,ale priaznivcom,ktory hladaju kvalitnu muziku,to urcite nebude vadit.Ja som tiez povodom s BA a s radostou si Radio Piestany v Bratislave naladim.
Radio s takymto nazvom sa v Blave urcite neujme... Mozno by si ho naladili piestanci co tu pracuju...
Tak to by bolo super.Dufam,ze budu v jesennom vyberovom konani na BA frekvenciu.Drzim im palce,take nieco v BA eteri chyba.
Napriek tomu, ze je to uz spominany rok a pol, co radio vysiela, este stale akoby nemozem uverit, ze v nasom eteri vysiela nieco taketo :) Vsetka cest a vdaka majitelom stanice, ze ju prevadzkuju. Pri pocuvani Radia Piestany sa vzdy na chvilu odputam z realneho sveta a dokonale zrelaxujem. Velmi fandim zameru spustit vysielanie aj mimo domovskej frekvencie, dufam, ze BA nebude jedina :) Pridte aj k nam na stredne Slovensko :) Slubujem, ze v autoradiu budem mat Piestany naladene na jednotke :D
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň