Diskusia k článku Rádio WOW zmení frekvenciu v Partizánskom
V okoli PE hra vyborne Krizava a teda i 106,9, rovnako tu slusne ide Kamzik a 106,6... Co z toho bude?! Rusenie s Betou je skor vysledok zlej techniky, ved takyto odstup je uplne bezne vyuzivany. Prave v okoli PE je vyborny prijem okrem Krizavy a Kamzika i z TN, V. Javoriny i Zobora...
tiez si myslim ze zmena frekvencie nic nevyriesi, nadalej to bude sustat v PE
Beta a ich arogantny majitel stratil v Partizanskom posluchacov lebo podla vyz.diagramu s 30dB uz tam viac sumel ako hral. Par babiek sa stazovalo a primator z PE zostal pokakany ze nebude moct svoje ovecky oslovovat cez BETU tak ako to bolo ked este pracoval na VUC. O ich praktikach by sa dalo popisat kolko bolo do radia BETA preinvestovaneho zo statneho...
a nebude teraz Wow rusene na niektorych miestach Jemnymi z Kamzika na 106,6? Kamzik tam hra v pohode na niektorych miestach. Napr.SiTy v Galante 92,1 ma pravidelne problemy s OE 1 ,ktore pali z Viedne na 92,0 zo 100kW. Napr v lokalite Sala mi pravidelne nejde naladit vacsinou rano az dopoludnia Sity resp.je silno rusene spominanym OE1. Je pravda ,ze nieco robili s charakteristikou vyzarovania lebo ani cez den uz nejde v takej kvalite ako pri spusteni toho vysielaca.
skor by som povedal ze Beta sa boji, lebo v PE stratila velku cast posluchacov a toto je sposob ako ich ziskat. Mozno tam ani nieje to rusenie, len je to tah Bety ako ziskat posluchacov.
Asi sa Jemne nestažovali tak preto. No odstup 0,3 Mhz by mal byť v pohode až na príjem na malých šumítkach. V Kosiciach takto funguje Fun 102,9 a Sport 103,2 bez problémov. No ak malo Wow prepalený zdvih tak mohli v pohode rusit uvedene radio.
, ze v takom Martine problem s rusenim sa zenevy (aj ked so znizenym vykonom) 106.90 MHz radia Jemne melodie spolu s miestnym vysielacom radia HIT FM na 107.20 MHz (taktiez rozdiel 0.3 MHz) nie je.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň