Diskusia k článku Anténa hitrádio rozbieha kampaň s Kulym
Mesiac existencie rádia je málo. Ale aj za tak krátky čas sa dá tiež už niečo ohodnotiť.
Nepokladám sa za odborníka na média , preto svoje hodnotenie napíšem veľmi laicky. Nemôžem sa ubrániť dojmu, že na Antene hrajú skladby, ktoré "nikoho neurazia". Dá sa to počúvať dva tri dni, ale potom to prejde do akejsi nudy a stereotypu. Ale nevyhnutná rotácia skladieb je na lepšej úrovni ako na Vive. Čo sa týka SK hudby, nechápem, prečo poznajú od jednotlivých autorov len dve - tri skladby.
Ešte dám Antene ako poslucháč šancu dokonca roka.
Mne sa Antena radio lubi, z coho mi je na grc to je Kuly v kampani.
Moderátori ako z regionálneho rádia - nič moc.
Hudba - ako guláš z mandariniek a budem sa tváriť, že sme iní.
Slovenskej hudby - ako v bežnom rádiu, čiže žiadna sláva.
Také PH electro. Stereo Mexico na anténu určite nikdy počuť nebudem jedine to som si istý a ani Klf či Snap ako na Hit fm takže asi tak...
Vieš poviem ti to rovno Antena je také nemastné neslané rádio ,ak si odmyslím kvalitu zvuku a podobne a vezmem do úvahy čisto len playlist ,tak Antenu kludne dajú dole aj Hitko či L rádio,mne osobne pripominajú jemné melodie,prakticky sú to jemné melodie 2,proste málo živšej hudby skoro všetko uspávanky...
Myslíš že je málo rádií ktoré hrajú prevažne aktuálnu hudbu? Ak sa má nové rádio vydať na nejakú cestu mená inú možnosť ako ísť ináč ako Fun, Expres či E2. Ak chceš niečo na Hit Anténe kritizovať, môžeš si niečo nájsť, ale určite nie to že nejdú cestou na ktorej sú už traja hráči
Je to možno originálne,ale dôležié je čo budú hrať a a ako zaujmu poslucháča a mňa začiaľ nezaujile,málo novšej muziky a moooooc starej, viac ma zaujako hitko bohužiaľ,ich playlist mi viac vyhovuje... Tv spou je fajn e je super,ale hudba nič moc
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň