Diskusia k článku Dve košické stanice rozšírili v decembri pokrytie
Rád si vypočujem, čo sa deje na Slovensku, ale ako jazdí MHD v Bratislave ma naozaj nezaujíma a je to informácia lokálneho charakteru a nie celoslovenského. Ohľadom FUNka, žiaľ na SVK sa vysiela s 50 kW výkonom a vyššie a tak takéto regionálne odpojováky nefungujú. V Taliansku je bežné, že celoplošná stanica reklamné brejky a dopravné info lokálne odpojuje, ale to sa nemôže vysielať s 50 kW vysielačom :-)
Prečo potom počúvaš celoplošné rádio, keď Ťa zaujíma len dianie na sídlisku?! Si nalaď Rádio Prešov a počúvaj to!
A v prípade Reginy - chvala Bohu, ze to netrhaju ako Fun; taky servis si mozu nechat (nastastie ich ladim dost vynimocne a toboz nie kvoli doprave): V PD idu rovnocenne Kamzik, Krizava i Sucha hora, lokalne aj TN = 4 regiony. Ked vsak idem na ZA a ladi mi Kamzik, je mi to na dve veci, podobne tak BB. Maju par vysielacov, ktore sa dost prekryvaju, no v hornatom prostredi Slovenska casto preladuju a teda ich hranie na selektovany DS v krajine, kde za pol h prejdem signalom 3. regionalnych vysielacov je minimalne nestastne.
Ja nechápem, načo vysiela rádio Košice v Michalovciach, Trebišove či Prešove. Totálne zbytočne za*ratý éter. Dnes ráno ma pri raňajkách nadvihlo zo stoličky, keď som na Rádio Slovensko v Zelenej vlne počul, informáciu, že bratislavské linky MHD (a bolo menovaných asi 10 číselných liniek) jazdia ako v deň pracovného voľna a ďalších 10 menovaných liniek jazdí v prázdninovom režime. Tak dofrasa načo ako koncesionár platím Regina Bratislava? Koho na druhej strane Slovenska zaujíma, ako jazdí MHD v Blave.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň