Diskusia k článku Anténa Rock štartuje 1. októbra
sa tvári rockovejšie ako Rocková republika, aspoň tak sa mi zdá. :)
Predtým ste boli lepšie rádio, je mi ľúto ale musím preladiť. Je to moc tvrdé....
By ma zaujímalo, kde bezproblémovo na Orave (okrem vrchov) chytáš Anténu. Ja ju u nás v DK ako-tak (zašumené až takmer čisté mono) chytím akurát tak na Brezovci (sídlisko), ktoré je vyššie položené nad mestom. Inak v meste je ich príjem z obidvoch tu dostupných frekvencií (BB a LM) absolútne nepoužiteľný (zašumené mono až takmer nulový signál).
Nehovoriac o tom, že hornooravské okresy Tvrdošín a Námestovo nemajú o nejakej Anténe (v terestriály) ani poňatia (aj keď malé presahy sa miestami dajú zachytiť aj tam).
aj do Prešova na budíku zavitá anténa rock aj Prešovčania na majú tešiť na to a uvidím ako budú reagovať ľudia na FB aj tu na dikusií..
oznacit stanicu ze celoplosne vysiela predsa znamena ze pokryva cely svet. mne bezproblemov ide aj na Orave a to nemusim mat na aute ani satelitny tanier. mirgo tes sa, konecne prve rockove radio naladitelne na radiobudiku pri posteli zavita aj do Kosic :)
Ak ma pamäť neklame, tak celoplošné rádio by malo mať také pokrytie, aby ho mohlo počúvať aspoň 80 percent populácie. Viem že svojho času bolo jediným súkromným celoplošným rádiom iba Okey, aká je situácia v súčastnosti, to neviem, určite však Anténa celoplošné rádio nie je
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň