Diskusia k článku Best FM: Milujeme 80. roky!
Satelitnej distribúcie, som zabudol napísať.
Propagáciu, ako alternatívu na počúvanie, propaguje vo vysielaní a reklamách aj napr. Luxemburske RTL RADIO (nemecké).Tak prečo by nemohlo aj BEST FM.
Možno by pomohlo uvedenie vlastnej appky pre smartfóny a propagovať ju stále vo vysielaní, ako to aktuálne robí Anténa rock.
cez satelut ti to aj tak ludia pocuvat nebudu, leda ak radiofanatici, resp. milovnici hudby rokov 80.a90., ale oni by si nasli aj lepsie alternativy na sat-e.Ad1-mat "zapnutu" telku, aby si mohol pocuvat radio....a to este len v kednej miestnosti, pokial nechces robist disku na cely byt, a nie vzdy sa da signal rozviet po celom byte-pokial nebyvas sam...a ostatni clenovia rodiny mozno preferuju nieco ine.Ad2-skor by prospela propagacia posluchu cez net, pokial by boli viac rozsirene a dostupne [prijimace na prijem netovych radii....Ad3-zatial sa budu musiet uspokojit s vlastnou koordinaciou frekvencii a este troska vylepsit svoj program po hudobnej stranke.
Ad3-
Slabo propagujú svoje vysielanie cez satelit.Je veľmi veľa lokalít, kde pozemnou cestou ludia Best nikdy nechytia a teraz sú tie sat.prijímače doslova za facku.
Na jar chceli aj Cadcu 107.5 ,ale dostal ju X,kedze slubil,ze vrati 95.4......teraz na jesen Bestko uz nejavi zaujem, lebo 'zabudli' koordinovat?
V Nitre zatial nevysielaju aj ked uz o tom pisu vela krat.Pytal som sa ich,ze kedy planuju spustit frakvenciu a ani ni neodpisali a nebolo to prvy krat.
drzim palce, vy medialna hviezda :D ci diskusna? :))) best wishes :D
Janci, co ma moj nick s Tvojim obhajovanim sa :) Pod mojim nickom vystupujem v tejto diskusii od 90-tych rokov, ti, co sem chodia nejaky cas ma uz poznaju. Prave, ze diskusia je o tom, aby si sa vyjadril a diskutoval - obhajoval svoj nazor, ale nemusis ;) Pekny den prajem. PS: Janov je tu kopa, ale evosonic iba jeden :P A vratme sa k meritu veci - BEST FM. Tak vraj uz idu v Trebisove ... este NR a mozu sa obzerat po dalsich mestach, co takto Martin, Poprad napr.?
Vzhladom na tvoj "nick" sa ani nebudem obhajovat, jednoducho moj nazor, o tom su predsa diskusie, asi tolko, podla mna je preafektovana, to je vsetko, moj dojem ako posluchaca komercneho media
Lebo...? Zjedla Ti veceru, ci? :) Taketo "konstruktivne, duchaplne" prispevky "zboznujem".
dakujem, peterovu nemozem ani pocut nie to este vidiet
Hmm... kampan by sa dala viac dotiahnut. Ak je vo vizualoch slogan "Milujeme 80-te roky!" a su tam zobrazeni moderatori stanice, bol by som ich obliekol do stylu 80´s ... ak uz priamou recou oznamuju, ze sa stotoznuju s danym obdobim. Bolo by to doveryhodnejsie. PS: preco su vyzobrazene frekvencie iba krajskych miest? Chapem, ze z grafickeho dovodu ... ale kampan je predsa celoslovenska, ci? :) Inak, drzim palce.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň