Diskusia k článku Rádio Vlna zverejnilo plán spustenia ďalších frekvencií
A prečo to vlastne nemôžu spustiť všetko naraz ?
akoze peter nehnevaj sa ale niekedy pochybujem o tvojej kompletnosti... sa hras na nieco alebo kto si v skutocnosti? by ma to dost zaujimalo... lebo ako tak citam rozne tie prispevky od teba tak som na pochybach. tym netvrdim ze ja som 100%ny ale co je moc to je moc...
čaute ešte stále neidú a už malý isť robte že by išlo to rýchlejšie a opravujte ešte to rýchlejšie že by išlo to už 14,15.4.2015,
Dobrý deň,čaute ako je už nosna alebo ešte stále šumenie a zistij to dnes milán,čau
dpbrý večer,čau a nebol 2 test nosna na košickej frekvencií 95,7 FM a zistovaj každý deň až po kým nespustia,čauko..
nie, nejde nosná ani na jednej z frekvencií
čau milán a ide nosná teraz a chod vyskúšať na frekvencií 95,7 MHz a ked pôjde a napíš tu,čau,dovi
Tak na 95.7 MHz v KE je už znova šum.
Typujem , že aj Košická spomenutá frekvencia zatiaľ vysiela len nosnú frekvenciu - to je náznak toho že testujú , a keď dotestujú spustia ju , takisto nosná funguje aj na Sitne 105,1 Mhz. takže ak ide len nossná tak tam názov rádia nie je . až potom keď ju spustia.
čau milán a je už ticho a nahraj video ako to ide a ukazuje aj vlna názov alebo iba stereo a nahraj to...,čau
V Košiciach na 95.7 MHz z Bankova už počuť ticho, včera na nej bolo počuť ešte šum. Takže je možné že sa rozvysiela už onedlho. Zato 88.1 MHz z Marovky ešte stále šumí.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň