Diskusia k článku Best FM: Správy aj v češtine!
by bolo pocuvatelne????? Ani privatne, ani verejne, ani ziadne ine....Ja uz som davno demontoval svoju mega antenu namierenu na Kahlenberg. A teraz co mam robit????
Správy v češtine sa ukázali ako dobrý ťah a budeme v nich pokračovať. Ďakujeme za podporu!
si zadrel riadnu debilinu.......v Cesku dabuju do cestiny len slovenske rozpravky ci serialy urcene, malym detom...a podobne je to aj na Slovensku.Preto ak aj je rozpravka u nas po cesky, tak je tam v rohu cislo 12-akoze pre starsie deti.Takto to bolo aj v casoch federacie> preto sme niektore serialy videli ako deti v oboch verziach.
Cestina je aj zakonom brana ako jazyk zrozumitelny a preto vela veci nemusi byt prekladanych. V tomoto je to vyhoda, ze este stale mame moznost vzajomneho ;porozumenia.Ano, v cesku je tej slovenciny podstatne menej ako u nas cestiny, ale ruku na srdce>kolko pozeratelneho sme od rozdelenia CSFR natocili a kolko sa toho natocilo v Cesku?Vznikne velky nepomer.
Cestinu nepovazujem za cudzi jazyk .
Sme na Slovensku tak po slovensky !! V CR film, rozpravka, serial.... vsetko slovenske dabuju do cestiny, maju slovakov na haku a ale Slovak sa smaozrejme sa bude stale im pchat do za*** :( :(
vcera popoludni son cestoval autom náhodne som preladil na BestFM a ten co cital tie horoskopy to co bolo??? koksoooo to moj syn by lepsie precital... Dajte niekde zaznam na pobavenie...
Osobne myslím, že best fm by sa mohlo viac starať o to aby ich počúval aj niekto iný ako rodinní príslušníci moderátorov a náhodní okololadiaci... Toto je krok k ničomu.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň